Podijelili smo ulaznice za koncert Scream Of The Butterfly u Klubu

Berlinska grupa Scream Of The Butterfly premijerno će se predstaviti zagrebačkoj publici u klubu Klub 8. studenog. Ravno Do Dna je podijelio 3×2 ulaznice.

  • 5
    Shares
Scream Of The Butterfly

Scream Of The Butterfly su oforemljeni relativno nedavno, 2016. godine,a u svojoj glazbi kombiniraju staru vintage atraktivnost bazičnog rock’n’rolla s melodičnim rifovima modernijeg zvuka. U nekim pjesama vidljiv je utjecaj različitih žanrova rocka u rasponu od Led Zeppelina i Velvet Undergrounda do QOTSA, ali uz dinamičnu i energičnu dubinu autorskog pečata.

Debitantski album “Ignition” objavljen je u rujnu 2017. i uhvatio niz pozitivnih kritika koji posebno ističu njihov “retro s modernim twistom”.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn, a na dan koncerta 40 kn. Kupiti se mogu na svim prodajnim mjestima Entria i online na www.entrio.hr.

Ravno Do Dna je podijelio 3×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg grada dolazi grupa Scream Of The Butterfly? glasi: Iz Berlina. Po dvije ulaznice dobili su Maja Jelčić, Viktor Marinić i Daniela Ferenc. Dobitnike ulaznice čakaju na ulazu prije koncerta.

 

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X