Podijelili smo ulaznice za koncert Siddharte u Tvornici kulture

Kultna slovenska industrial/rock mašina Siddharta vraća se u zagrebačku Tvornice kuture u četvrtak 24. ožujka 2016. na krilima dva nova izdanja – ‘Infra’ i ‘Ultra’. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Siddharta
Siddharta

Slovenski bend Siddharta prošlu je godinu zaokružio s impresivnih dva desetljeća rada i bogatog te značajnog prisutstva na sceni. Veliku obljetnicu proslavili su i s dva albuma, a oba ukupno sadržavaju dvadeset pjesama za toliko godina rada, kako su i obećali svojim fanovima.

Još u ljeto prošle godine Siddharta je povodom 20. rođendana objavila prvi dio priče, album “Infra” koji je u Sloveniji objavila diskografska kuća Nikka, dok je to u Hrvatskoj učinio Dancing Bear Records. S albuma je skinut singl “Ledena” koji je još jednom potvrdio Siddhartin status velikih. Kako se slavlje nastavilo, Siddharta je u studenom 2015. objavila nastavak priče tj. drugi album naslovljen “Ultra”, a on će napokon biti objavljen i u Hrvatskoj, i to 26. veljače kada će biti pušten u prodaju u Dancing Bear CD shopovima. S albuma je skinut singl “Nastalo bo”, a studijski uradak “Ultra” je potvrdio da Siddharta još uvijek može u tako kratko vrijeme pokazati dva različita lica koja pripadaju istoj grupi.

Album “Ultra” donosi 10 pjesama, a s tog albuma predstavljan je singl “Strele v maju” koju je Siddharta snimila u suradnji s jedinstvenim hrvatskim autorom i izvođačem Damirom Urbanom. Urbanov snažan vokal lako je prepoznatljiv u ovom singlu koji ga je spojio sa Siddhartom u razumijevanju, sličnoj percepciji svijeta, doba i aktualnih događanja. Pjevač Siddharte Tomi M. i Damir Urban u “Strelama v maju” pričaju isti jezik pod istim nebom.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 55 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 70 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, sustavi Entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se se zove singl Siddharte i Damira Urbana? glasi: “Strele v maju”. Po dvije ulaznice dobile su Aleksandra Svetec i Marija Bogadi. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X