Podijelili smo ulaznice za Mad Sin u Vintage Industrial Baru

Vrhunac rođenanskog partyja Vintage Industrial Bara očekuje se u četvrtak 11. prosinca kada će svirati njemačke psychobilly legende Mad Sin, a glazbeni igrokaz prije i nakon koncerta režirat će DJ Hellsonic. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Mad Sin
Mad Sin

Slavlje u Vintageu ugrijat će njemački, vintage, psychobilly iz Berlina Mad Sin koji se zbog te prilike nakon tri godine ponovno vraćaju Zagrebu.

Bend je osnovan 1987. godine, a njihov zvuk čini fuzija rockabillyja i punka. Prve koncertne korake napravili su svirajući po ulicama, bircevima i kafićima, no nedugo nakon, izbacuju debi album te se munjevitom brzinom upisuju u glazbenu povijest.

Iako su često mijenjali postavu, osnivač Köfte DeVille sa svojim je bendom već skoro tri desetljeća. Cijena karte za koncert Mad Sina u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg grada dolaze Mad Sin? glasi: Iz Berlina. Po dvije ulaznice dobili su Matija Turk i Matea Čotić.

Saznajte sve o 2. rođendanu Vintage Industrial Bara.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X