Podijelili smo ulaznice za novogodišnji doček u Tvornici kulture

Doček Nove godine u Tvornici je već dvije godine za redom place to be, a tome u prilog ide činjenica da broj karata redovito ( barem u ove zadnje dvije godine) premaši 1000 i da feedback bude takav da i babe na gradskim tržicama i likovi u mračnim ulicama znaju koliko dobro je bilo u Tvornici. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Nova 101 godina u Tvornici kulture
Nova 101 godina u Tvornici kulture

Pobjedničkog konja se ne mijenja, pa upravo iz tog razloga su organizacijske snage opet udružili najbolji zagrebački klub – Tvornica kulture i najslušaniji radio – Radio 101 – i dizajnersko/promoterski/DJ kolektiv koji je već dvije dana žari i pali Velikim i Malim pogonom Tvornice Kulture, a uspješno je ušao u još jednu sezonu vođenja programa kluba Klub. Veliki i mali pogon, dva floora to je jasno, yem kolektiv to je još jasnije te izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore još jedne godine loših odluka. Glavni floor nazvan Top 101 Hits smješten je u velikoj dvorani, dok će mali pogon zauzeti 101 indie chart, jer drugog naziva za “ono što se ne vrti na svim radio stanicama” trenutno nema.

Ako i niste čuli za Yem kolektiv morali ste biti barem na nekom od njihovih razuzdanih tuluma (Retrostep, In Da Klub , Dobra šema, Kultivator, Pozz 201?, Tanceraj…)

Veliki pogon: 101s Greatest Hits
Mali pogon: Indie napada!

DJs: Nifty Nina, Pusha B, Sin & Matzee

Ulaznice za Novu 101 godinu su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2015. godine cijena će iznositi 50 kn. Po ulasku u 2015. cijena ulaznica se penje na 70 kn. Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18 i Entrio – www.entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novogodišnji DJ program u Velikom pogonu? glasi 101s Greatest Hits. Po dvije ulaznice dobili su Dominik Smolak i Filip Kobzinek. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu na večer događanja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X