Podijelili smo ulaznice za Queen Symphony Show u Lisinskom

Queen Real Tribute bend zajedno uz Muzikon simfonijski orkestar i zbor stiže 17. svibnja u Lisinski gdje će nastupiti s početkom u 21:00 sat. Ovaj najveći europski Queen tribute bend donosi spektakularan show od čak 60 vrhunskih glazbenika koji će u specijalnom aranžmanu izvoditi najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

  • 10
    Shares
Queen Real Tribute u Lisinskom

Queen Real Tribute u deset godina postojanja obišao je čitav svijet. Samo u Brazilu odsvirali su više od 70 koncerata u čak četiriturneje, a na koncertnim postajama koje su obišli nalaze im se još i Portugal, Francuska, Češka, Švicarska, Austrija, Bugarska, Rumunjska, Makedonija, Slovenija, BIH, Crna Gora, Albanija te Hrvatska u kojoj su nastupali nekoliko puta, a 2008. upravo u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“.

Bend pazi na svaki detalj. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May, te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk.

„The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“, „I Want To Break Free“ i „We Are The Champions“ samo su neki od megahitova legendarne grupe Queen koje će uz Queen Real Tribute u posebnom aranžmanu interpretirati Muzikon komorn iorkestar i zbor predvođen mladim beogradskim umjetnikom Milošem Jovanovićem. Ovo mnogobrojno okupljanje profesionalnih glazbenika još jednom će očuvati sjećanje na bogato stvaralaštvo grupe Queen i odati počast ovim prvacima glazbene povijesti.

Ulaznice po cijeni od 190, 220 i 240 kn, a mogu se kupiti putem ulaznice.hr i na blagajni dvorane Lisinski (Trg Stjepana Radića 4).

Točan odgovor na pitanje: U kojem gradu je Queen Real Tribute 2008. snimio live DVD “Magic Symphony”? glasi: U Zagrebu. Po dvije ulaznice dobili su Slaven Posavac i Tatjana Potkonjak. Ovim putem obavještavamo dobitnike da ih ulaznice čekaju na pultu press/nagradne u dvorani prije koncerta.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X