Podijelili smo ulaznice za svečanu 50. izvedbu ‘Ritine škole’ u Lisinskom

U četvrtak 19. ožujka 2015. u 20:00 sati u Maloj dvorani V. Lisinskog održat će se svečana 50. izvedba predstave ‘Ritina škola’ kazališta Planet Art. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

'Ritina škola' (Foto: Mladen Pobi/Planet Art)
‘Ritina škola’ (Foto: Mladen Pobi/Planet Art)

“Ritina škola” Willyja Russella jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku. Time priča o znanju i obrazovanju postaje još zanimljivija i intrigantnija, a govori nam o tome što se događa kad se u društvu koje baš ne cijeni znanje pojavi jedna cura koja – ‘želi znati, želi shvatit, želi skužit…!!’? Što je znanje, zašto je ono uopće potrebno, čemu ono služi, što njime dobivamo… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos… U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora njih se dvoje suočavaju i s vlastitim životima, odlukama i pitanjima, a o nekim lekcijama i pitanjima iz ‘Ritine škole’ gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.

‘Ritina škola’ u izvedbi kazališta Planet Art:

Pravdan: Marko Torjanac
Rita: Nataša Janjić
Prijevod, prilagodba, scenografija i režija: Marko Torjanac
Pomoćnica režije: Nataša Janjić
Kostimograf: Đurđa Janeš
Skladatelj: Milorad Stranić
Dizajn: Tomislav Veltruski
Fotograf: Mladen Pobi
Snimatelj: Hrvoje Felbar

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko igra glavne uloge u predstavi “Ritina škola”? glasi: Marko Torjanac i Nataša Janjić. Po dvije ulaznice dobile su Vedrana Ivanda i Sandra Viljevac. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u dvoranu V. Lisinski.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X