Podijelili smo upade za bluegrass hobocore spektakl uz The Goddamn Gallows u Vintage Industrialu

The Goddamn Gallows krasi zarazna i spontana erupcija nepredvidljivosti zato obavezno dođite 13. studenog u Vintage Industrial. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

The Goddamn Gallows (Foto: RJB Photo/promo)
The Goddamn Gallows (Foto: RJB Photo/promo)

Iz srca američkog hrđavog industrijskog i rockerskog Detroita prvi put u Hrvatsku stižu The Goddamn Gallows. Godine provedene na turnejama, nekako su i oblikovale njihov specifični bluegrass zvuk kombiniran s punk rockom, metalom i zvukom okultnog, ali samo u svrhu najbolje live koncerta koji možete zamisliti. Live nastup koji ne smijete propustiti.

Većinu svojih života proveli su svirajući uzduž i popreko Amerike. Spavali su u napuštenim zgradama, squatovima, kampovima, garažama, a 2007. su napustili sve što su imali i odlučili se potpuno posvetiti glazbi.

Počeli su graditi punk rock zvuk pomješan s teškim ‘rednečkim’ rokabilijem. S vremenom su počeli uz cestu skupljati glazbenike koji su svirali rifljače, harmomike, mandoline, banjo i stvorili hobocore, tj. americana gypsy punk bez da su zericu više predaniji nekom od spomenutih žanrova.

Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg američkog grada dolaze The Goddamn Gallows? glasi: Iz Detroita. Po dvije ulaznice dobili su Denis Jurković i Stipe Vidak. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X