Podijelili smo upade za bluegrass hobocore spektakl uz The Goddamn Gallows u Vintage Industrialu

The Goddamn Gallows krasi zarazna i spontana erupcija nepredvidljivosti zato obavezno dođite 13. studenog u Vintage Industrial. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

  •  
  •  
The Goddamn Gallows (Foto: RJB Photo/promo)
The Goddamn Gallows (Foto: RJB Photo/promo)

Iz srca američkog hrđavog industrijskog i rockerskog Detroita prvi put u Hrvatsku stižu The Goddamn Gallows. Godine provedene na turnejama, nekako su i oblikovale njihov specifični bluegrass zvuk kombiniran s punk rockom, metalom i zvukom okultnog, ali samo u svrhu najbolje live koncerta koji možete zamisliti. Live nastup koji ne smijete propustiti.

Većinu svojih života proveli su svirajući uzduž i popreko Amerike. Spavali su u napuštenim zgradama, squatovima, kampovima, garažama, a 2007. su napustili sve što su imali i odlučili se potpuno posvetiti glazbi.

Počeli su graditi punk rock zvuk pomješan s teškim ‘rednečkim’ rokabilijem. S vremenom su počeli uz cestu skupljati glazbenike koji su svirali rifljače, harmomike, mandoline, banjo i stvorili hobocore, tj. americana gypsy punk bez da su zericu više predaniji nekom od spomenutih žanrova.

Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg američkog grada dolaze The Goddamn Gallows? glasi: Iz Detroita. Po dvije ulaznice dobili su Denis Jurković i Stipe Vidak. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X