Dimensions festival najavio nove izvođače: Warpaint, Daphni, Theo Parrish…

Tijekom pet spektakularnih dana i noći, od 27. do 31. kolovoza 2014., na jedinstvenoj lokaciji magične tvrđave Punta Christo u Štinjanu kod Pule po treći put održat će se Dimensions festival, koji u Hrvatsku dovodi neke od najvećih talenata svjetske elektroničke glazbe.

Dimensions festival 2014

Do sada najavljena imena predstavljaju najbolje od house, techno, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbene scene, a to uključuje izvođače kao što su Caribou, Darkside, Jon Hopkins, Juan Atkins, Gilles Peterson, Nina Kraviz, Floating Points, Mala, Kode 9 te brojne druge. Uz njih najavljujemo i novi niz uzbudljivih glazbenih talenata.

Dimensions festival tako je svom popisu izvođača upravo pridodao Warpaint, od kritičara hvaljeni američki kvartet, Daphni, projekt nagrađivanog kanadskog producenta Dana Snaitha, koji djeluje i pod imenima Manitoba i Caribou, Theoa Parrisha i Roberta Hooda legende house i techno scene te mnoge druge.

Nova imena na popisu izvođača uključuju i istaknute domaće DJ-e koji će na najbolji mogući način predstaviti hrvatsku scenu: Petar Dundov, Ilija Rudman, Eddy Ramich i Miss Sunshine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5MJ6MCg1q3A[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X