Dimensions festival najavio nove izvođače: Warpaint, Daphni, Theo Parrish…

Tijekom pet spektakularnih dana i noći, od 27. do 31. kolovoza 2014., na jedinstvenoj lokaciji magične tvrđave Punta Christo u Štinjanu kod Pule po treći put održat će se Dimensions festival, koji u Hrvatsku dovodi neke od najvećih talenata svjetske elektroničke glazbe.

Dimensions festival 2014

Do sada najavljena imena predstavljaju najbolje od house, techno, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbene scene, a to uključuje izvođače kao što su Caribou, Darkside, Jon Hopkins, Juan Atkins, Gilles Peterson, Nina Kraviz, Floating Points, Mala, Kode 9 te brojne druge. Uz njih najavljujemo i novi niz uzbudljivih glazbenih talenata.

Dimensions festival tako je svom popisu izvođača upravo pridodao Warpaint, od kritičara hvaljeni američki kvartet, Daphni, projekt nagrađivanog kanadskog producenta Dana Snaitha, koji djeluje i pod imenima Manitoba i Caribou, Theoa Parrisha i Roberta Hooda legende house i techno scene te mnoge druge.

Nova imena na popisu izvođača uključuju i istaknute domaće DJ-e koji će na najbolji mogući način predstaviti hrvatsku scenu: Petar Dundov, Ilija Rudman, Eddy Ramich i Miss Sunshine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5MJ6MCg1q3A[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X