DJ Shadow otpravljen iz kluba zbog puštanja prenapredne glazbe

Publika u Miamiju nije imala sluha za izbor glazbe DJ Shadowa.

  •  
  •  
DJ Shadow (Foto: Wikipedia)

Smjena DJ-a potkrijepljena video snimkom prikazuje kako u jednom klubu u Miamiju DJ Shadow odlazi prije završetka svog seta. Snimka prikazuje DJ promotera koji prilazi DJ Shadowu dok se glazba jedva razabire u odnosu na bučno brujanje publike.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g3sO0Se-NT0[/youtube]

Promoter je prišapnuo nešto DJ Shadowu za vrijeme seta. Na miksu je bio “Spit Thunder” Krampfhafta na što publika u pomodnom disku za bogatu floridsku klijentelu nije našla nimalo razumijevanja.

“Jedva sam dočekao da sviram u ovom klubu, ali sada mi kažu da je ovo govno premoderno za vas,” rekao je publici koja je urlala, a kasnije na Twitteru dodao: “Boli me ako me izbace iz svih klubova za bogate klince, svoj integritet DJ-a neću kompromitirati… Ikad”.

Nastup koji se održao 14. prosinca u Mansion klubu poznat je i po činjenici da publika negodovanjem ispraća DJ-je s pozornice, DJ Shadow u tom klubu prošao je slično kao i njujorški house DJ Dennis Ferrer, izbačen je jer nije bio dovoljno komercijalan.

Pravim imenom Josh Davis, DJ Shadow 1996. debitirao je s albumom “Endtroducing…”, a do ovogodišnje kolekcije neobjavljenih materijala pod naslovom “Total Breakdown: Hidden Transmissions From MPC Era 1992-1996” objavio je pet albuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X