Django Django najavili novi EP, ‘Winter’s Beach’, pustili i videospot za pjesmu ‘Swimming At Night’

EP sastavljen od 6 novih pjesama izlazi naredni mjesec.

  • 3
    Shares
Django Django na INmusic festivalu (Foto: Tomislav Sporiš)

Objavu novog videospota za pjesmu “Swimming At Night” iz benda su uparili sa viješću o novom EP-u, “Winter’s Beach” koji će izaći 12. listopada i to preko etikete Because Music. EP je produkcijsko djelo bubnjara Davea Macleana – izdanje će izaći i digitalno i na vinilu – a kako će zvučati novi Django Django možete poslušati (i pogledati) i u videospotu za pjesmu “Swimming At Night”, koja će funkcionirati i kao prvi singl izdanja.

Spot je režirala i animirala Gemma Yin Taylor.

“Dečki su htjeli kreirati krajnje vizualni spot sastavljen od različitih pokretnih slika koje istražuju treperavi svijet u našim vlastitim glavima”, priznaje Taylor, “Istovremeno sam odala i počast nekim grafičkim i video stilovima iz 70-ih i 80-ih, koristila sam tehnike različitih medija i nisku brzinu prijenosa da postignem tu taktilnu kvalitetu. Htjela sam da videospot utjelovi tu “off-beat” eskcentričnost, a istovremeno da zadrži tu pop senzibilnost.”

Podsjećamo, londonski je kvartet početkom ove godine objavio i svoj treći, puni studijski album “Marble Skies”, objavljen i na vinilu i digitalno, dosegnuo je 25. mjesto na britanskoj top ljestvici.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X