Dječji kutak na SuperUhu

U Zapadnoj Europi i SAD-u glazbeni festivali su već odavno postali događaj prema kojem se mjesecima unaprijed planira godišnji odmor na koji cijele obitelji odlaze provoditi vrijeme zajedno. Direkciju SuperUha veseli da je ove godine, više nego ikad ranije, dobila desetke upita na mail i društvene mreže do koje dobne granice je djeci besplatan ulazak na festival, što je odličan pokazatelj da i kod nas obitelji sve više zajedno odlaze na višednevne festivale.

SuperUho Festival u Primoštenu
SuperUho Festival u Primoštenu

Da bi posjetiteljima koji su na festival odlučili povesti svoju djecu direkcija izašla ususret, postajeme family-friendly festival i ove će godine u Primoštenu organizirati “Dječji kutak na SuperUhu”. “Dječji kutak” je čuvaonica i igraonica za djecu od 6 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, između dva festivalska backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu tokom trajanja festivala. Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.

Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.

Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, “Dječji kutak” je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na [email protected] do 29.7. U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.

Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina, “Dječji kutak” namijenjen je djeci od 6 do 12 godina, a otvoren je sva tri festivalska dana, od 1.8. do 3.8., od 19:00 sati pa do završetka glavnog festivalskog programa oko 1:00, a svoj djeci koja provedu vrijeme u “Dječjem kutku” Iskon je osigurao vrijednu uspomenu.

Prodajna mjesta ulaznica za 3. SuperUho Festival u Primoštenu su:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25) u Primoštenu
Azimut (Obala palih omladinaca 2) i CD shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, ex Dallas Music Shop) u Šibeniku
Caffe Bar “BASKET”, Domovinskog rata 42 u Splitu
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) u Rijeci
Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 18) u Zagrebu

te web shopovi Rockmarka i Dirty Old Shopa

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X