‘Dogodila se dosada’ – novi singl i spot kantautorice Luce

Novi singl je skinut s hvaljenog prošlogodišnjeg EP-ja ‘U bojama’, a premijeru je doživio na obilježavanju Dana prodavaonica ploča (Record Store Day) kada je Luce održala i mini koncert, te je još jednom uživo predstavljen njen specifičan glas koji dominira i ovom pjesmom.

Luce 'Dogodila se dosada'
Luce ‘Dogodila se dosada’

Novi singl „Dogodila se dosada“ dobio je prateći video spot za koji režiju potpisuje perspektivna Ema Giunio koja je uz pomoć Jana Mihaljevića i Marina Maršića izvrsno zaokružila naglasak na elementu vremena koje je bilo i završilo, kao i retrospekciju istoga. Kako navodi Luce, spot nije tipična ljubavna priča jednog para koja bi se možda očekivala obzirom na tematiku pjesme.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wFldo_i4w8M[/youtube]

Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni. „U jednom razgovoru spontano je došlo do priče ima li neku pjesmu možda koju bih ja pjevala i “uzela pod svoju”. Poslao mi je pjesmu i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. Mislim da smo svi u životu imali fazu koju pjesma opisuje i da se mnogi mogu prepoznati i poistovjetiti s njom. Ja znam da ja jesam “ – ističe mlada umjetnica za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije.

Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog EP-a “U bojama” kojim je osvojila velik broj slušatelja i osigurala pozitivne kritike, Luce i dalje marljivo radi na novim autorskim pjesmama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X