Dolores O’Riordan preminula dan prije zakazanog snimanja s bendom Bad Wolves

Pjevačica legendarnih Cranberries, Dolores O’Riordan, preminula je večer prije zakazanog studijskog snimanja sa bendom Bad Wolves. Naime, bend Bad Wolves je imao namjeru obraditi najveći hit benda Cranberries, a Dolores je, oduševljena njihovom verzijom ove pjesme, pristala snimiti vokale za istu.

Dolores O’Riordan (Foto: Promo)

„Zombie je nevjerojatno osobna pjesma i uvijek smo se divili njenoj sirovosti i iskrenosti, a to je nešto čemu svaki bend treba stremiti. Kada smo čuli da Dolores želi pjevati na našoj verziji dobili smo najveći kompliment koji jedan bend može dobiti” izjavio je pjevač benda Bad Wolves, Tommy Vext.

Kada su Bad Wolves predali materijal za svoj budući album izdavačkoj kući Eleven Seven Music, direktor ove kuće Allen Kovac, koji je bio dugogodišnji menadžer benda Cranberries i Dan Waite koji je bio dobar prijatelj sa Dolores, došli su na ideju da bi ona mogla učestvovati i na ovoj verziji pjesme.

„Vijest o Doloresinoj smrti me je duboko potresla, pogotovo zato što mi je večer pre smrti ostavila glasovnu poruku u kojoj zvučala uzbuđeno i puno života”, izjavio je Dan Waite.

U međuvremenu londonska policija još uvijek istražuje uzroke smrti pjevačice.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X