Donald Trump obožava slušati rep pjesme o Donaldu Trumpu

Ovog je tjedna Pravosudni odbor američkog Senata u javnost pustio čak 2500 stranica svjedočenja o sastancima Trumpovog kabineta i ruskih delegata.

  • 2
    Shares
Donald Trump (Foto: Wikipedia)

U istim su dokumentima mediji pronašli i svjedočenje britanskog glazbenog izdavača Roba Goldstonea. U intervjuu dugačkom čak 375 stranica Goldstone je opisivao kako se delegacija u više navrata sastajala s Trumpom dok je on slušao vrlo glasnu rep muziku koja je, između ostalog, učestalo spominjala i njegovo ime.

Goldstone je u detalje opisao kako se Trump hvalio oko toga da je “inspirirao jednu rep pjesmu koja je sada platinasta u Americi i ima više od 20 milijuna pogleda na YouTubeu”.

Riječ je o pjesmi Mac Millera “Donald Trump” koja je u Americi zaista postigla platinastu nakladu i na YouTubeu u ovom trenutku ima više od 143 milijuna pregleda.

Goldstone navodi kako je Trumpu “oprezno savjetovao da bolje posluša riječi pjesme jer možda nakon toga u njoj neće toliko uživati”.

Podsjetimo, Trump je u početku hvalio Miller nazivajući ga “novim Eminemom”, nedugo poslije obrušio se na njega u jednom od svojih Twitter ispada.

“Mali Mac Miller”, pisalo je u tvitu iz 2013., “ilegalno si koristio moje ime za svoju pjesmu “Donald Trump” koja sada ima 75 milijuna pregleda. Naučit ću te kako se igraju veliki dečki. Zatrpati ću te tužbama, nezahvalno pseto!”

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X