Donald Trump obožava slušati rep pjesme o Donaldu Trumpu

Ovog je tjedna Pravosudni odbor američkog Senata u javnost pustio čak 2500 stranica svjedočenja o sastancima Trumpovog kabineta i ruskih delegata.

  •  
  •  
Donald Trump (Foto: Wikipedia)

U istim su dokumentima mediji pronašli i svjedočenje britanskog glazbenog izdavača Roba Goldstonea. U intervjuu dugačkom čak 375 stranica Goldstone je opisivao kako se delegacija u više navrata sastajala s Trumpom dok je on slušao vrlo glasnu rep muziku koja je, između ostalog, učestalo spominjala i njegovo ime.

Goldstone je u detalje opisao kako se Trump hvalio oko toga da je “inspirirao jednu rep pjesmu koja je sada platinasta u Americi i ima više od 20 milijuna pogleda na YouTubeu”.

Riječ je o pjesmi Mac Millera “Donald Trump” koja je u Americi zaista postigla platinastu nakladu i na YouTubeu u ovom trenutku ima više od 143 milijuna pregleda.

Goldstone navodi kako je Trumpu “oprezno savjetovao da bolje posluša riječi pjesme jer možda nakon toga u njoj neće toliko uživati”.

Podsjetimo, Trump je u početku hvalio Miller nazivajući ga “novim Eminemom”, nedugo poslije obrušio se na njega u jednom od svojih Twitter ispada.

“Mali Mac Miller”, pisalo je u tvitu iz 2013., “ilegalno si koristio moje ime za svoju pjesmu “Donald Trump” koja sada ima 75 milijuna pregleda. Naučit ću te kako se igraju veliki dečki. Zatrpati ću te tužbama, nezahvalno pseto!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X