Donosimo službeno priopćenje povodom zdravstvenog stanja Dušana Kojića Koje

Povodom vijesti koja je jučer poharala regionalne medije, oglasila se obitelj legendarnog frontmena i osnivača grupe Disciplina kičme, koju prenosimo u cijelosti.

Dušan Kojić Koja (Foto: Nemanja Đorđević)

“Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost”, stoji u službenom priopćenju i nadalje se navodi: “Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi.”

“Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju”, na kraju navodi porodica Kojić.

Mi se također pridružujemo u nadi i željama za oporavak jednog od najutjecajnijih i najprogresivnijijih glazbenika i karizmatika ovih prostora.

Drž’ se Zeleni zube!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X