Đorđe Balašević doživio infarkt

Kako javljaju srpski mediji, pjevaču su u bolnici u Sremskoj Kamenici ugrađeni stentovi nakon infarkta. Također javljaju da je Đorđe Balašević izvan životne opasnosti i da se dobro oporavlja.

Đorđe Balašević u Areni Zagreb (Foto: Samir Cerić Kovačević)

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo… Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo.”, poruka je koja je osvanula na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića povodom otkazivanja jučerašnjeg koncerta u Kragujevcu.

Ispalo je da je riječ o infarku čije posljedice su uspješno sanirane u bolnici u Sremskoj Kamenici.

Zagrebački koncert Đorđa Balaševića najavljen je za 26. prosinca ove godine i još uvijek je prerano za bilo kakve informacije hoće li zdravstveno stanje najomiljenijeg autora s ovih prostora utjecati na njegovo održavanje. Đorđe Balašević po posljednjim inforamcijama uskoro treba biti pušten na kućnu njegu.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X