Đorđe Balašević doživio infarkt

Kako javljaju srpski mediji, pjevaču su u bolnici u Sremskoj Kamenici ugrađeni stentovi nakon infarkta. Također javljaju da je Đorđe Balašević izvan životne opasnosti i da se dobro oporavlja.

Đorđe Balašević u Areni Zagreb (Foto: Samir Cerić Kovačević)

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo… Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo.”, poruka je koja je osvanula na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića povodom otkazivanja jučerašnjeg koncerta u Kragujevcu.

Ispalo je da je riječ o infarku čije posljedice su uspješno sanirane u bolnici u Sremskoj Kamenici.

Zagrebački koncert Đorđa Balaševića najavljen je za 26. prosinca ove godine i još uvijek je prerano za bilo kakve informacije hoće li zdravstveno stanje najomiljenijeg autora s ovih prostora utjecati na njegovo održavanje. Đorđe Balašević po posljednjim inforamcijama uskoro treba biti pušten na kućnu njegu.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X