Drage dame ne skidajte konja, sezona još traje

Rubrika Dno Dna pokazala se kao i svjetska recesija – kriza s dvostrukim dnom. Taman kad se javi misao da se ne može dublje pasti, otvori se novi ponor. Danas je na dnevnom redu histerija seksizma na djelu. Više nisu važna ni lica akterica – već samo njihovi bijeli pamučni konji za utrke. Ne znate o čemu je riječ? Brzo će vam biti jasno.

Dno dna (Ilustracija: Danijel Drakulić)

Čuli smo za sezonu lova, sezonu godišnjih odmora, sezonska sniženja, ali za sezonu gaćica još nismo, ali eto svakoga dana se može naučiti nešto novo. Važno je da postoje novinari koji nam proširuju vidike, ili možda sužavaju. Što će biti kad sezona gaćica završi? Hoće li propasti proizvođači rublja. Kako će to utjecati na burzovna kretanja? Samo da zbog toga ne nastane nova panika na Wall Streetu. Žene ne skidajte gaćice nipošto! Eto bar ste se uvjerile da sezona gaćica još uvijek traje.

I ne samo da traje nego je to vaš konj za utrku! Jeste li drage dame ikada čule da su gaćice konj za utrku? Naravno da niste. Kao ni mi, ali eto sad znate što trebate tražiti kad uđete u dućan.

„Dobar dan možete mi molim vas pokazati ovog crvenog čipkastog konja za utrku. Ili ne, možda bolje ovog bijelog pamučnog konja“, zamolit ćete tako prodavačicu koja će vas u čudu pogledati. „Što me tako gledate, samo mi nemojte reći da vi ne nosite konja za utrku ispod suknje?“, zapitat ćete je već nervozno. No imajte na umu da kod nas sve malo kasni pa tako i svjetski trendovi, stoga možete očekivati odgovor: „Nemam konja ispod suknje, možda jednog doma, ali taj odavno nije za utrku.“

Stoga dobro stegnite svoje konje za utrke jer ima medija koji će i svoje novinarke bez problema zakucati na javni stup srama ako je kojim slučajem neki konj iznevjeri.

Prijašnje Dno Dna: Raspleši me dok sjedim i išamaraj mi grudi

Što je Dno Dna?

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X