dRUMELODY objavio album ‘Aero’, zagrebački nastup večeras u sklopu Velesajma kulture

Sarajevski glazbeni projekt dRUMELODY iza kojeg stoji bubnjar Berin Tuzlić upravo je objavio novi album ‘Aero’ za Dancing Bear.

dRUMELODY - Aero
dRUMELODY – Aero

Riječ je ujedno o prvom albumu ovog one man banda za hrvatski label. Album “Aero” od jučer je dostupan na Deezeru i ostalim glazbenim streaming servisima, a uskoro iz tiska izlazi i vinilno izdanje.

U Tuzlićevom audio-vizualnom projektu dRUMELODY glavnu riječ vodi bubanj. Riječ je o pravoj bombi sarajevskog glazbenog undergrounda, ali koja se itekako brine oko nezagađivanja mentalne higijene. Kombiniranom tehnikom akustičnih i elektronskih ritmova, loopova i različitih muzičkih instrumenata s vizualizacijama pjesama zaokružuje se cjelokupni live doživljaj. Glavni posrednik između čovjeka i svega ostalog u ovom slučaju su bubnjarske palice.

dRUMELODY ujedno uživo nastupa večeras, 2. prosinca u Atriju zagrebačkog Teatra &TD u sklopu Velesajma kulture od 22:oo sata. Ulaz je besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X