Drumelody remiksirao pjesmu ‘Ljubica’ grupe E-Play

Sarajevsko – beogradska suradnja iznjedrila je remiks i animirani video spot.

E-Play (remix by dRUMELODY) 'Ljubica'
E-Play (remix by dRUMELODY) ‘Ljubica’

Sarajevski glazbenik Berin Tuzlić koji stoji iza projekta dRUMELODY u novoj suradnji s beogradskim bendom E-Play kojeg predvodi pjevačica i basistica Maja Cvetković remiksirao je pjesmu “Ljubica”.

“Kada smo objavili pesmu “Ljubica” odjednom su počeli da stižu pozivi od raznih muzičara da urade remiks. Pevač srpske grupe Bjesovi, Marinko je uradio remiks “Ljubice”, pa evo odmah zatim i sarajevska ekipa. Zanimljivo je čuti kako drugi ljudi mogu na razne načine da razrađuju tvoju osnovnu ideju. Ovaj remiks Drumelodyja konkretno sarajevsko – beogradski šarm. I to mi je vrlo zanimljivo!”, izjavila je Maja Cvetković.

Inače, zanimljivo je da je za remiks pjesme “Ljubica” Berin Tuzlić osmislio i animirani spot, naime riječ je o njegovom junaku “Fazonatoru” iz istoimenog serijala karikatura kojima Tuzlić i kao renimirani crtač i animator svakodnevno daje komentare na društvena zbivanja u regiji na stranici Fazonator.com.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X