Druženje sa Slobodanom Šijanom na INmusic festivalu

Uz projekcije filmova ovogodišnji INmusic festival organizira i tribinu na kojoj će poseban gost biti jedan od najpoznatijih filmskih redatelja ovih prostora Slobodan Šijan.

Slobodan Šijan

Susret i razgovor s autorom filma Ko to tamo peva, okosnice festivalskog Balkan partyja, ali i drugih legendarnih filmova kao što su Maratonci trče počasni krug ili Davitelj protiv davitelja održat će se prvog dana festivala, a ovom će se uspješnom redatelju na tribini pridružiti i hrvatski televizijski kritičari.

Svi zainteresirani od 12. do 20. lipnja u prostorijama Medijateke Francuskog instituta u Zagrebu u Preradovićevoj ulici mogu razgledati instalacije na festivalskoj uličnoj rasvjeti koje je izradila umjetnica Andrea Resner ili pogledati najavu pobjedničkog rada ovogodišnjeg natječaja za umjetničko uređenje festivalskog prostora INovacija. Udobno smješteni na kauču možete pogledati snimke koncerata s prošlogodišnjeg festivalskog izdanja te doznati više o ovogodišnjem programu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X