Duo MI VIDA objavio singl i video spot ‘Sexy’

Mi Vida je duo koji se javnosti predstavio u proljeće 2018., singlom ‘Probaj me uzeti’, trenutačno donosi svoj treći službeni singl.

MI VIDA ‘Sexy’

Duo koji čine Vida Manestar i Stanko Kovačić pjesmu “Sexy” predstavljaju na sljedeći način: “To je profinjeno raslojavanje seksualnosti iznutra na van… Seksualnost, kao najstigmatiziranija ljudska osobina, je neiscrpna tema umjetnika od pamtivijeka. Je li grijeh, je li primitivno, površinsko, je li naprotiv duboko, sveto, pokretačko? Mi pjevamo o gorko slatkom aspektu tjelesne čežnje koja pleše između ljubavi i boli, koja ne zna je li leti ili pada, da li da se preda ili bježi… A nitko nije imun na slatke riječi. Tko ne voli čuti da mu kažeš: Tako si lijep… ti si mi seksi?“

Kako i sami otkrivaju, imaju spremno dovoljno autorskih pjesama za objavu albuma prvijenca, na kojem će predstaviti interesantan spoj ukulelea i violončela s elementima pop i trip-hop žanrova, podcrtano melankolijom Vidinog vokala.

Veliki dio novog materijala Mi Vida će predstaviti publici u utorak, 29. listopada na „Akustici“ u Rockmarku, što će biti njihov prvi nastup u toj zagrebačkoj glazbenoj knjižari.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X