Dvojica glumaca poginula na snimanju nove Netflixove serije

Dvojica glumaca koji su poginuli u nesreći identificirani su kao Raymundo Garduño Cruz i Juan Francisco González Aguilar.

Mark Miller i Peter Gross “American Jesus”

Dvojica glumaca u nadolazećoj Netflix seriji “The Chosen One” su poginula, a šest drugih koji su bili dio glumačke postave i ekipe ozlijeđeno je nakon što se kombi u kojem su se nalazili sudario u blizini Mulegéa na poluotoku Baja California Sur u Meksiku.

Nesreća se nije dogodila na setu serije, već se dogodila u tranzitu od Santa Rosalije do lokalne zračne luke 16. lipnja, izjavili su s Netflixa za USA Today. Lokalni mediji izvijestili su da se nesreća dogodila u četvrtak i rekli da se kombi prevrnuo nakon što je sletio s ceste u pustinjskom području. Ekipa je očito u to vrijeme radila u obližnjem području Santa Rosalije.

Dvojica glumaca koji su poginuli u nesreći identificirani su u petak kao Raymundo Garduño Cruz i Juan Francisco González Aguilar, prema Odjelu za kulturu Baja California.

Netflix opisuje radnju “The Chosen One” kao seriju o 12-godišnjem dječaku koji saznaje da je povratak Isusa Krista i “da mu je suđeno da spasi čovječanstvo”. Temelji se na seriji stripova Marka Millara i Petera Grossa. Nema veze s drugom serijom na streaming servisu s istim imenom.

Millar, koji je prije radio u Marvel Comicsu, zaslužan je za naslove kao što su “Kingsman” i “Kick-Ass” – kao i stripove “Američki Isus” na kojima se temelji “The Chosen One” – i osnovao Millarworld. Netflix je 2017. godine preuzeo tvrtku, koju vode Millar i njegova supruga Lucy. Sljedeće godine, streaming tvrtka je objavila planove za produkciju TV serije temeljene na “Američkom Isusu”, zajedno s drugim projektima. Redrum, producentska kuća, privremeno je pauzirala produkciju serije.

Prijatelji žrtava izrazili su zabrinutost za Daily Beast zbog pritužbi glumaca u seriji na loš transport i logistiku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X