Editors objavili novi album ‘EBM’

Prvo im je to izdanje s novim članom benda, producentom i skladateljem te dobitnikom nagrade Ivor Novello, Benjaminom Johnom Powerom, poznatim kao Blanck Mass.

Editors “EMB”

Editors su bend koji kreativno nikada nije stao na mjestu, a njihov novi album “EBM” je zadivljujuće težak iskorak i najneočekivaniji materijal do sada – opisuju ga kao “nalet elektro-industrijskog rocka”. Prvo im je to izdanje s novim članom benda, producentom i skladateljem te dobitnikom nagrade Ivor Novello, Benjaminom Johnom Powerom, poznatim kao Blanck Mass.

Naslov albuma je akronim od Editors i Blanck Mass, ali također znatna referenca na Electronic Body Music, moćan zvuk koji je nastao u 1980-ih i koji je uvelike utjecao na novi materijal Editorsa, gdje sintesajzeri bendova kao što su Nitzer Ebb, Front 242 i DAF udaraju među dimnim strojevima, stroboskopskim svjetlima i mirisom kože.

“EBM” započinje novu eru benda čijih je svih šest studijskih albuma tijekom njihove 17-godišnje karijere dospijelo u top 10 u Velikoj Britaniji. Dva albuma zauzela su prvo mjesto, a njihov prvijenac, “The Back Room”, ušao je u uži izbor za nagradu Mercury. Na posljednjoj turneji odsvirali su svoj najveći samostalni nastup u Ujedinjenom Kraljevstvu do sada u OVO Areni, Wembley 2020. godine. Kažu da je ključ njihove dugovječnosti sposobnost da dosljedno razvijaju svoj zvuk, dok ostaju beskompromisni u svojoj viziji.

ONedavno su objavili i datume europske turneje za listopad 2022., kao i 7 nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj početkom 2023. Najbliže nama sviraju u Beču 17. listopada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X