Edo Maajka u hippie izdanju najavio pjesmu i videospot ‘Od Sutra’

Edo Maajka ove godine ne miruje, okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije a upravo je snimio i novi spot.

Edo Maajka 'Od sutra'
Edo Maajka ‘Od sutra’

Nakon nedavno predstavljenih pjesama „Ne mogu disat” te „Dolazim i odlazim”, Edo Maajka predstavlja pjesmu „Od sutra”, koja se bavi vrlo raširenom temom – odgađanja.

Posebnu zanimljivost u spotu čine učiteljice iz OmYoga Zagreb, kojima se Edo pridružio u vježbanju, a kako se Edo Maajka uklopio u svijet joge saznajte u novom spotu.

„Pjesma govori o odgađanju života, o onoj legendarnoj rečenici od sutra ili sutra ćemo… Toga sam se i nagovorio i naslušao. Eliminirao sam tu rečenicu iz onih najbitnijih sfera života. Zapravo, trudim se eliminirati jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu. Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rasić je na tekst uletio s ovom zaigranom bas linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga. Snimanje ovog video spota meni je osobno najzahtjevnije snimanje do sada, trajalo je puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga, sada imam i polukaskaderskih iskustava. S ekipom Pulsar Produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video i scenarij koji smo uspjeli do sada snimiti” – izjavio je Edo Maajka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh