Edward Norton ponudio fanovima Radioheada ulaznice i priliku da upoznaju bend

Jedini je uvjet natjecanja donacija u dobrotvorne svrhe.

Edward Norton (Foto: Wikipedia)
Edward Norton (Foto: Wikipedia)

Glumac Edward Norton ponudio je fanovima priliku da se u backstageu koncerta Radiohead osobno upoznaju s bendom, u zamjenu za dobrotvornu donaciju.

Norton se udružio s Crowdrise kako bi pomogao pri prikupljanju sredstava za zaklade Conservation International i Kenya’s Maasai Wilderness Conservation.

Kako bi uopće ušli u natjecanje za nagradu da upoznaju svoj omiljeni bend u njujorškom Madison Square Gardenu 26. srpnja, fanovi moraju donirati deset dolara ovim fondacijama. U nagradu je također uključena i mogućnost druženja s Edwardom Nortonom, kao i limitirano izdanje vinilnog box seta devetog studijskog albuma “A Moon Shaped Pool”, potpisanog od benda.

Radiohead 'A Moon Shaped Pool'
Radiohead ‘A Moon Shaped Pool’

Na stranicama Crowdrise stoji sljedeća izjava:

“Platit ćemo vama i vašem prijatelju put u New York, smjestit vas u hotel, otpremiti vas na koncert i u backstage s Edwardom i njegovim prijateljima , te upoznati vas s Radioheadom. I još ćete dobiti njihov najnoviji album u limitiranom izdanju na vinilu, s potpisima članova benda. “

U međuvremenu su Radiohead zatražili od fanova da im šalju jednominutne clipove za njihov sljedeći spot, ohrabrivši ih da budu kreativni. Na Instagramu su objavili jednominutnu verziju drugog singlea s albuma, “Daydreaming” koja će biti soundtrack za pobjednika u ovom fanovskom natjecanju. Radiohead će o pobjedniku sami odlučiti i objaviti rezultate na svojoj službenoj stranici.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh