Eksperiment otvara novu sezonu s Porto Morto DJ Setom

Eksperiment se nakon jednogodišnje stanke vratio s novim videom. U njihovoj sveukupno četvrtoj epizodi možete pogledati i poslušati pop-up koncert Porto Morto DJ Seta koji se odvio ispred Bookse tamo negdje usred lipnja.

Porto Morto DJ Set

Hrvoje Klemenčić i Roko Crnić, koji si je asistirao s kuharicama pronađenim u Booksi, izveli su elektronsku inačicu svog repertoara, a na popisu se pojavio i remiks njihove pjesme “Čekam ih” koju je obradio TEMPORAL BODY.

Ovu polusatnu zabavu pripremila je ekipa Eksperimenta u suradnji s Booksom. Za one koji ne znaju, Eksperiment je Youtube platforma koja će nastaviti snimati sessione nezavisnih hrvatskih glazbenika kako bi im stvorila prijeko potreban medijski prostor. Još jedna od njihovih misija je snimanjem ovjekovječiti ovaj trenutak koji se događa na našoj vrlo plodnoj glazbenoj sceni, snimiti što više glazbenika neovisno o žanrovima i stilovima te na svom kanalu stvoriti malu medijateku.

Na kanalu možete pogledati i tri videa iz prve sezone u kojima su snimljeni Pendrek, Jeboton ansambl i Klinika Denisa Kataneca. Ove su godine pripremili malo više sadržaja tako da u narednih par mjeseci možete očekivati još sessiona koji su se odvili na jako zanimljivim mjestima. Ako vam se sviđa, zapratite njihove društvene mreže i iščekujte nove epizode.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X