Eminemov bivši tjelohranitelj izjavio kako je reper bio meta ubojstva

Myron Williams izjavio je u nedavnom intervjuu u Vultureu kako je producent Suge Knight jednom pokušao ubiti Eminema.

Eminem (Foto: Wikipedia)
Eminem (Foto: Wikipedia)

Događaj o kojem je Williams govorio zbio se na Source Awards 2001. Tvrdi da zbog promjene u rasporedu sjedenja na ceremoniji dodjele nagrada tjelohraniteljima nije bilo dozvoljeno sjediti s umjetnicima koje su štitili.

“Primijetio sam da se u sredini reda Eminem raspravlja s gomilom muškaraca u crvenim majicama. Vidio sam da mu se lice mijenja, a onda se okrenuo prema meni, crven kao rajčica. A oko njega more tipova u crvenom. Morao sam uletiti usred njih i oteti ga odatle”, prisjetio se Williams.

Suge Knight
Suge Knight

Williams je dodao kako su tipovi u crvenom predstavljali Knight’s Death Row Records i bili naručeni da uklone Eminema. Pri izvlačenju repera iz te opasne situacije Williamsu su pomogli kolege tjelohranitelji Dr. Drea.

Suge Knight se trenutno nalazi u zatvoru čekajući suđenje za ubojstvo. Prošle je godine, naime, pregazio čovjeka na setu “Straight Outta Compton”, biografske drame o usponu i padu kalifornijske gangsta rap grupe N.W.A.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X