ETHER objavila prvi samostalni album ‘Bitke na makovim poljima’

ETHER je samostalni projekt Nikol Ćaćić koje se sjećamo iz grupe NLV.

ETHER – Bitke na makovim poljima

Pjevačica ETHER objavila je svoje prvo studijsko izdanje “Bitke na makovim poljima”, a njezin konceptualni album dostupan je na svim digitalnim servisima.

Album je podijeljen u četiri stavka, tj. knjige koncipirane po godišnjim dobima, na kojima se nalazi 11 pjesama. Tri singla s albuma publika je već imala priliku poslušati, a posljednji od njih, “Tu sve novo počinje” i dalje je aktualan na top listama u radijskom eteru.

“Bitke na makovim poljima” je emocionalni putopis koji preslikava moja iskustva i moje osjećaje koje sam prolazila skoro jedno cijelo desetljeće. Želja mi je da taj putopis bude inspiracija, a možda i neka vrsta iscjeljenja za svakoga tko će se poistovjetiti s tim “pričama”, ističe Nikol.

Sve pjesme s albuma potpisuje upravo Nikol Ćaćić, a na glazbi je radila s Lukom Vidovićem, koji potpisuje produkciju, miks i master čitavog albuma.

ETHER je dugoočekivani, samostalni projekt Nikol Ćaćić, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s tek 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a nekoliko godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV.

Ether je prostor, mir, ono što sadrži i drži. Ether je element koji nas povezuje duhom i intuicijom. Povezan je s grlenom čakrom (visuddha). To je zato što je grlena čakra povezana sa zvukom i komunikacijom, a kaže se da zvuk prolazi kroz ETHER.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X