Evan Dando kažu da su Jawbreaker ‘pičkice’ jer su otpustili Lemonheadse s turneje

Dandova reakcija uslijedila je dan nakon neobičnog nastupa u Zagrebu.

The Lemonheads (foto: Boris Podobnik)

Evan Dando popljuvao je bend Jawbreaker nakon što su otpustili Lemonheadse s njihove proljetne turneje. Dana 14. travnja, Jawbreaker je objavio ažuriranje na Twitteru: “Nažalost, Lemonheads nam se neće pridružiti kao što je planirano za koncerte u Philladelphiji, Bostonu i Silver Springu. ALI oduševljeni smo što će nam se na tim nastupima pridružiti Get Up Kids.” Iako su razlozi za otkazivanje nejasni, Dando je uzvratio 5. svibnja, napisavši: “Samo želim da bilo tko i svi znaju da su Jawbreaker pičke. Činjenica; nije moje mišljenje.”

Dando je na to nadovezao: „Ili bolje rečeno, oni nisu Bruce Springsteen alternativnog rocka kako se pretvaraju. Potući ću se s njima bilo kada.”

Lemonheadsi slave 30. godišnjicu svog petog albuma, “It’s A Shame About Ray”, a u sklopu europske turneje ovaj tjedan su nastupili i u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Ako u obzir uzmemo Dandovo “neobično” ponašanje na tom koncertu, možda razlog za otpuštanje i nije toliko nedokučiv. Možda je zanimljiv podatak je i da je Dandova objava uslijedila dan nakon tog nastupa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X