Loading Events
  • This event has passed.

1. JohannesburgFest u Ivanić Gradu – alternativna opcija turbo folku

25 rujan, 2015JohannesburgFest održat će se 25. i 26. rujna u Zelenjaku u Ivanić Gradu. Nastupit će Kawasaki 3P, Prti Bee Gee, Krankšvester (Sett & 3ki Stil), Bvana Herbalajzer, Officer Down, Za ekipu, Pasi, Me As Well, (Nije) za ekipu, Quentin, The Roomors, Jelena Mesarić, Dario Duvnjak, Dominik Markovinović- Dođer i Dejan Jeličić.

 JohannesburgFest u Ivanić Gradu
JohannesburgFest u Ivanić Gradu

JohannesburgFest organizira skupina mladih entuzijasta okupljenih oko lokalnih ivanićgradskih udruga s ciljem promicanja alternativne glazbe i kulture (čitaj: odličan povod da se svi skupa zabavimo, a da za to ne moramo preći 500 km i dati tisuće kuna).

 

Kako samo kaže: “U vrijeme kada je turbofolk dominantan žanr na glazbenoj sceni cilj nam je ponuditi alternativnu opciju u sklopu turističke ponude Ivanić-Grada čiju okosnicu čini dvodnevna koncertna ponuda koja će se odvijati simultano na dvije pozornice. Vrijeme do početka koncerata (večernji sati) popuniti ćemo raznim dodatnim sadržajima poput radionica, izložbi, projekcija filmova itd. Pozivamo vas da svojim dolaskom podržite naš pionirski podvig te da svi skupa 25. i 26. rujna započnemo prvi jubilarni JohannesburgFest.”

 

JohannesburgFest 2015 (Zelenjak – Ivanić Grad)

 

Program

 

Petak, 25. rujna:

 

Main stage: Kawasaki 3P, Krankšvester (Sett & 3ki Stil), Officer Down, Za Ekipu i Quentin

 

Pool’n’Bass Stage: DJ kolektivi

 

Disconected stage: The Roomors, Jelena Mesarić, Dario Duvnjak, Dominik Markovinović- Dođer i Dejan Jeličić.

 

Subota, 26. rujna: Main stage: Prti Bee Gee, Bvana Herbalajzer, Pasi, Me As Well, Kurve i (nije) Za Ekipu

 

Cijena festivalske ulaznice 50 kuna u pretprodaji, 60 kuna na dan održavanja. Ulaznica uključuje ulaz na sve dane festivala, na sve stageve, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to, popust HŽ od 40 posto na povratnu kartu na udaljenost veću od 25 km, radionice, besplatno sudjelovanje u kvizu sa nagradnim fondom.

 

Kampiranje: Posjetiteljima JohannesburgFesta biti će omogućeno besplatno kampiranje u prostoru festivala. Navedeno podrazumijeva osiguran prostor za postavljanje šatora, sanitarne čvorove i tuševe, priključke za električnu energiju te besplatan Wi-Fi, a kako vam ne bi bilo dosadno u iščekivanju koncerata organizirali smo zabavne sadržaje i radionice kojima si možete skratiti vrijeme do večernjih sati.

 

Kviz znanja: Po modelu popularnih pub kvizova u dnevnom programu JohannesburgFesta održat će se kviz općeg znanja. Pravila su jednostavna; okupite ekipu od najviše četiri člana te na obrazac odgovarate na postavljena pitanja voditelja kviza. Po završetku se zbrajaju bodovi te se formira rang lista, a najbolje ekipe očekuju nagrade. Sudjelovanje u kvizu znanja je besplatno za sve posjetitelje festivala, a za one koji ne posjeduju ulaznicu kotizacija iznosi 10 kn po osobi.

 

Parking: U neposrednoj blizini festivala na raspolaganju je više od 500 parkirnih mjesta bez naplate (pauka nema).