Loading Events
  • This event has passed.

10 godina Detoura – koncert u Tvornici kulture

19 studeni, 2016Grupa Detour u povodu 10 godina rada za 19. studenog, priprema slavljenički koncertni spektakl u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Detour (Foto: Luka Nižetić)
Detour (Foto: Luka Nižetić)

Godinu u kojoj su poharali radijski eter s pjesmom “Zaljubila sam se” završit će na najbolji mogući način, novim singlom, novim albumom i velikim koncertom, a nedavno su svoje redove osvježili mladom, talentiranom vokalisticom Ginom Victoriom Damjanović.

 

Već početkom listopada fanove očekuje posebna, prearanžirana verzija velikog hita “Tvoje lice se promijenilo”, koji će ujedno najaviti i njihov četvrti album “detour10”. Frontman grupe Nenad Bourgudan ističe: “Radi se o albumu za koji smo odabrali deset skladbi koje zapravo čine presjek našeg rada i prvih triju albuma, među kojima su i neke koje nisu imale status singla. S novim osvježenim aranžmanima namjera nam je približiti pjesme onome što danas čini zvuk Detoura. Pozivamo sve da nam se 19.11. pridruže na našem slavljeničkom koncertu za naših prvih deset godina postojanja.”

 

Najpovoljnije ulaznice po cijeni od 50 kn potražite do 30. rujna. Od 01.10. cijena ulaznice bit će 65 kn, dok će na dan koncerta biti 90 kn. Službena prodajna mjesta: Aquarisu Music shopovi u Zagrebu: Varšavska 13 i Branimir centar, Tvornica kulture, Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj (popis je dostupan na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/ ) i nnline na www.eventim.hr.

Details

Date:
19 studeni, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn50 – Kn90
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map