Loading Events
  • This event has passed.

16. Tabor Film Festival u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću

5 srpanj, 2018Jedan od najbrže rastućih festivala u regiji, Tabor Film Festival održat će se od 5. do 8. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.

  • 5
    Shares
16. Tabor Film Festival

U glazbenom programu nastupit će Krankšvester, Cinkuši, Bebe Na Vole, Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Gabi Novak, Matija Dedić, Seven That Spells i DJ Kneža, što već sad upućuje da će i ove godine Festival imati kvalitetan i raznolik glazbeni lineup. Nakon što su rasprodane sve super early bird ulaznice po cijeni od 145 kuna, festivalske early bird ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 175 kuna preko sustava Entrio na ovom linku  još samo do nedjelje, 22. travnja. U cijenu ulaznice kojih je ostalo manje od 70 komada uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na: [email protected]

Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festival također će imati puno popratnog sadržaja u vidu predavanja, radionica i izložbi. Prošle godine uspješno je promovirana vjera u dijalog kao lajtmotiv, a sada će glavna tema biti samoodrživost. Profesor s PMF-a Damir Bakić u svom će predavanju iznijeti ideje o samoodrživom sveučilištu. „Kako prilagoditi studijske programe zahtjevima održivog razvoja? Kako organizirati sveučilišni život i time u praksi doprinijeti održivom razvoju i inspirirati zajednicu? Kako podići i razvijati svijest o svim aspektima održivog razvoja? Kako djelovati u zajednici?“ , samo su neka od pitanja na koja će se tražiti odgovori.

Poznati vloger Krooncheck održat će „Vlogaonicu“, radionicu o izradi vloga na kojoj će polaznici moći naučiti sve tajne i trikove stvaranja takvog formata koji će privući puno publike, kako kroz svoje audiovizualne komponente, tako i kroz kvalitetan sadržaj.

Da bi rekuperirali snagu nakon vrlog sadržajnog dana, posjetitelji će se i dalje moći okrijepiti u restoranu Grešna Gorica te Veronika mamurluk korneru koji organizira mini mljekara Veronika iz Desinića.

 

  • 5
    Shares

Details

Start:
5 srpanj, 2018
End:
8 srpanj, 2018
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Veliki Tabor
Desnić, Hrvatska
  • 5
    Shares