Loading Events
  • This event has passed.

2. Aj Cha festival – Tri dana tuluma u Splitu u čast Dinu Dvorniku

16 kolovoz, 2018Drugi Aj Cha festival u čast velikom Dinu Dvorniku u Splitu počinje 16. i traje do 18. kolovoza u Splitu.

  • 5
    Shares
2. Aj Cha festival

Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak 16. kolovoza koji počinje u 21 sat. Na partyju koji je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita nastupit će Noa & Funkblasters koji će svirati Dinove hitove, ali i funk klasike, dok će nakon njih DJ Tabu – keeper of the groove nastaviti tulum do dugo u noć. Najbrži zaljubljenici u Dinove pjesme imat će priliku prisustvovati Aj Cha Boat Partyju nakon tuluma na Rivi! Broj mjesta je ograničen, a u prodaji je samo 150 karata.

Dan kasnije, u petak 17. kolovoza na Bedemu Cornaro nastupit će odlični Psihomodo Pop. Psihiće s Dinom povezuje veliko prijateljstvo, a u samom centru grada će Davor Gobac i ekipa zasvirati u čast Dinu, u godini kada obilježavaju 30. godišnjicu objave svog prvog studijskog albuma “Godina Zmaja” i nakon velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati. Psihomodo Pop će u Splitu održati koncert dvije godine od posljednjeg nastupa, a splitska će publika uživati u hitovima kao što su “Donna”, “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Sve će biti u redu” i “Kad sam imao 16”.

Festival će zatvoriti Dubioza Kolektiv velikim koncertom na Starom Hajdukovom igralištu u subotu 18. kolovoza. Dubioza Kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Obradom Dvornikove pjesme “Treba mi zraka” otvorili su si vrata ka Aj Cha festivalu te će publika zajedno s njima proslaviti veliko stvaralaštvo Dina Dvornika. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Kao najuspješniji bend s Balkana u zadnjih 20 godina, do sada su nastupili i oduševili publiku na brojnim festivalima diljem Europe i svijeta, promovirajući kulturu ovih prostora.Koncert počinje u 22 sata, a prije njih na pozornici će zasvirati Rezerve, makarski bend koji je u kratkom roku publiku oduševio pjesmama poput “Madona”, “Ne voli, ne voli”, “Potoci suza”… Ovaj energični rock’n’roll bend koji spaja romantično i tragično, pettyjevskerifove i ramonesovsku zaigranost prizivajući zvuk Novog Vala, a ponajviše splitskih Đavola, te beogradskih Idola i U škripcu, publiku će zagrijavati od 21 sat.

Ulaznice za Aj Cha boat party i sve najavljene koncerte možete nabaviti putem sustava Eventim.hr., Ticketshop.hr, Croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima.

  • 5
    Shares

Details

Start:
16 kolovoz, 2018 u 21:00
End:
18 kolovoz, 2018 u 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Više lokacija u Splitu
  • 5
    Shares