Loading Events
  • This event has passed.

2 Cellos nastupaju u Dubrovniku, a u Japanu popularniji od Gage

10 kolovoz, 20112 Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser gostovat će u srijedu, 10.kolovoza u 17.00 sati u dubrovačkom Tisak media centru, Brsalje 9

2 Cellos (Foto: Menart)

2 Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser  gostovat će u srijedu, 10.kolovoza  u 17.00 sati u dubrovačkom Tisak media centru, Brsalje 9.  Ondje će biti na raspolaganju svim kupcima njihovog novog i hvaljenog albuma prvijenca za potpisivanje albuma i fotografiranje. Bit će to njihovo prvo organizirano potpisivanje albuma uz druženje s hrvatskim obožavateljima izvan koncertnih dvorana.

Stjepan i Luka prije nastavka turneje sa Sir Eltonom Johnom boravit će u Dubrovniku, a povod su dva nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama. Prvi nastup koji je odavno rasprodan, održat će sa Zagrebačkim solistima 9. kolovoza u  Kneževom dvoru i  izvodit će klasiku.  Dan kasnije, 10. kolovoza obožavateljima su pripremili solo koncert kod crkve Sv. Vlaha i kažu: “Bit će to pravi rock koncert!”

Osim Eltonove publike 2 Cellos nedavno su oduševili i publiku okupljenu na Sarajevo Film Festivalu te iTunes Festivalu u Londonu.

Na hrvatskoj top listi najprodavanijih inozemnih albuma, 2 Cellos su i prošloga tjedna bili broj 1, a prepoznala ih je i publika u Japanu gdje su po prodaji nadmašili čak i Lady Gagu.

Saznajte više: 2 Cellos – virtuozni start ‘rokera’ s gudalima

Details

Date:
10 kolovoz, 2011
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Crkva Sv. Vlaha
Dubrovnik, + Google Map