Loading Events
  • This event has passed.

2 CELLOS u pratnji Zagrebačke filharmonije na koncertu u Areni

12 lipanj, 2012Zvijezde koncerta, dvojica mladih virtuoza Luka Šulić i Stjepan Hauser, predstavnik organizatora koncerta Miroslav Vidović te predstavnica partnera koncerta, članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak, otkrili su utorak detalje koncerta 2CELLOS u Areni.

2 Cellos na tiskovnoj konferenciji (Foto: Menart)

U prvom dijelu koncerta 2CELLOS će uz podršku Zagrebačke filharmonije odsvirati izbor iz bogatog klasičnog repertoara koji je sve do 2011. godine, obilježio njihovo obrazovanje i formirao ih u vrhunske čeliste. Slavna obrada pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal” proslavila ih je u svijetu te je snimljen album “2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser” (Sony Masterworks/Menart). Skladbe s uspješnog prvog albuma 2CELLOS će izvesti u drugom dijelu koncerta. Koncert je sjedeći.

Cijene ulaznica za koncert su od 100 do 300 kuna.

Ovo je solistički koncert 2CELLOS pred najvećom publikom, do sada je više ljudi bilo jedino na mjestima gdje su gostovali uz Eltona Johna.

Veliki interes za dolazak na koncert postoji i iz susjednih zemalja (Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Austrije) jer je ovo rijetka prilika vidjeti ovaj uspješan duo u regiji zbog velike zauzetosti turnejom sa Sir Eltonom Johnom.

Ovaj koncert će biti jedinstven doživljaj i za one koji su već gledali 2CELLOS jer ovoga će puta nastupiti uz podršku Zagrebačke filharmonije.

Zagrebačka filharmonija orkestar je 140-godišnje tradicije vrhunskog glazbovanja u Zagrebu i Hrvatskoj. Danas bez sumnje broj 1 simfonijski orkestar u domovini i jedan od najpoznatijih u regiji, kulturni je ambasador Grada Zagreba i Hrvatske u Europi i svijetu.

Saznajte više: Intervju –  2 CELLOS: Počeli smo odmah s vrha

Details

Date:
12 lipanj, 2012
Cost:
100kn – 300kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map