Loading Events
  • This event has passed.

2. Veliki glazbeni kviz u Tvornici Kulture

27 svibanj, 2019Dana 27. svibnja vraća se Veliki glazbeni kviz u suradnji Iskona, Rock&Offa, Tvornica Kulture i Tvornica kvizova. Nakon prošlomjesečnog premijernog izdanja od 52 ekipe ponovno se kao mjesto sastanka zakazuje Tvornicu Kulture.

Veliki glazbeni kviz u Tvornici kulture

Drugi kviz zaigrat će se 27. svibnja s početkom u 20 sati (tko se želi prijavit nekadođe malo ranije), a ovaj put kroz pitanja će voditi Gina Victoria Damjanović, pjevačica popularnog sastava Detour.

Sudjelovanje je besplatno kao i zadnji put, a ekipe mogu imati od dva do četiri člana. Prijaviti se možete preko ovog linka.

Iskon i ovaj put osigurava vrlo vrijedne i atraktivne nagrade za dva najbolja tima: pobjednici će osvojiti Audio Technica in ear slušalice izvrsne zvučne izolacije, dok će drugi tim birati nagrade po želji iz velike glazbene škrinje pripremljene u suradnji Iskona i glazbene knjižare Rockmark. Kao i uvijek, treća i predzadnja ekipa osvojit će bonove za konzumaciju pića u Tvornici. Bit će i besplatnog pića za ekipe koje se pojave prve, a kokica će biti za sve.

Ekipe koje su na prošlom kvizu osvajale neku od prve dvije nagrade (“Rokeri” i “Prljave metalike”) neće biti u konkurenciji za iste do ljetne pauze. Piće, naravno, mogu osvojiti, kao i bodove koji se zbrajaju za ukupnu pobjedu. Ekipa koja je nagrađena na pop-up pitanju (“Šonjci”) biti će izuzeta od sljedećih izvlačenja na istom.

Skupite ekipu, prijavite se, dođite odgovarati na zabavna glazbena pitanja.

Details

Date:
27 svibanj, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb