Loading Events
  • This event has passed.

25 godina slobodne misli iz Gajnica – Hladno pivo na Šalati!

25 svibanj, 2013Prvi koncert održali su u na tadašnji Dan mladosti u Kumrovcu. 25 godina kasnije isti bend će slaviti na velikoj pozornici zagrebačke Šalate. Obzirom na popularnost Hladnog piva, što drugo reći nego da je broj ulaznica ograničen…

Hladno pivo

Jedan od najvećih bendova na ovim prostorima, bend na čiji zvuk gotovo nitko više ne ostaje ravnodušan, ekipa na čijim se koncertima ne usudimo sjediti, velikani hrvatskog punk-rocka, HLADNO PIVO, prije 25 godina, održali su svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu nakon čega je sve legenda…

Danas, nakon gotovo punih 25 godina distorzija pozornica, instrumenata i vlastitih glasnica ovi veliki mladići to rade na malo drugačiji način. Pive su, naravno, još uvijek u ruci, ali pozornica je mnogo veća od one u Kumrovcu davne 1988. godine.

Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se još jednom popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25.5.2013. i dići publiku na noge.

“Dođite na grupno radovanje u ova tmurna vremena!”, pozivaju iz Hladnog piva.

Stoga ne treba propustiti centralni spektakl u Hrvatskoj povodom obilježavanja četvrt stoljeća slobodne misli i zvuka iz slobodnih Gajnica..

Details

Date:
25 svibanj, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Šalata
Zagreb, + Google Map