Loading Events
  • This event has passed.

2CELLOS nastupaju u pulskoj Areni

3 srpanj, 20132CELLOS konačno dolaze u Puli, rodni grad Stjepana Hausera. Čelisti će nastupiti 3. srpnja s početkom u 21 sat u Areni.

2CELLOS (Foto: David Robinson)

“Napokon je i Pula došla na red! Odmalena sanjam koncert u Pulskoj Areni, to će biti naš prvi nastup u mojem rodnom gradu. Mislim da će to ujedno biti i prvi nastup na kojem ću imat tremu ha,ha,ha. I da, to ne da je jedan od najljepših ambijenata za koncerte u Hrvatskoj, već i u već i u cijelom svijetu. Pozivamo sve da dođu u sto većem broju na ovaj spektakl!” – poručuje Stjepan iz Las Vegasa, gdje 2CELLOS trenutačno održavaju koncerte s Eltonom Johnom, s kojim su inače proputovali gotovo cijeli svijet. Nakon toga slijedi Španjolska, London, turneja po Kanadi…

Naši najpoznatiji čelisti upravo su objavili video za pjesmu “Technical Difficulties” s aktualnog i hvaljenog albuma “In2ition”.

Luka i Stjepan su na snimanju spota letjeli helikopterima iznad Salzburga u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima. Spot je sniman i u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7. Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebne za čaroliju koja nastane kada ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke, vrlo je slična vještinama potrebnim za upravljanje letjelicama. A kako to izgleda kad polete stjepan i Luka pogledajte u najnovijem video uratku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yvrTmzzGwu8[/youtube]

Prodaja ulaznica za pulski koncert počinje u ponedjeljak 13. svibnja, u sustavu Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Budući da je koncert sjedeći, u prodaji će biti limitiran broj ulaznica.

Cijene ulaznica:

Tribina 140,00 kn (slobodno sjedenje)

Parter lijevo i desno 160,00 kn ( numerirano )

Vip parter lijevo i desno 190,00 (numerirano)

Loža 250,00 kn ( numerirano)

Details

Date:
3 srpanj, 2013
Cost:
160kn – 250kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Arena
Pula, Hrvatska + Google Map