Loading Events
  • This event has passed.

3 dana – 70 bandova – 4 stagea – Nova Rock 2015

12 lipanj, 2015Drugi vikend u lipnju kao svake godine rezerviran je za dobro poznati Nova Rock Festival. Pola godine nakon svog 10. jubilarnog izdanja objavljeni su headlineri festivala za 2015.g. – Motley Crue, Slipknot i Die Toten Hosen.

Nova Rock 2015
Nova Rock 2015

Za Motley Crue ne treba trošiti previše riječi, a ipak treba naglasiti da je ovaj glam metal band na svojoj oproštajnoj turneji pa svi oni koji ih vole (ali i oni koji ih ne vole) bi trebali pogledati spektakl koji nudi ova fantastična četvorka – Nikki Six, Tommy Lee, Micky Mars i Vince Neil. Jednostavno oni su previše toga ponudili ovoj vrsti glazbe, ali i show businessu općenito te zaista zaslužuju da ih se pogleda po posljednji puta.

 

Die Toten Hosen je band kojeg austrijanci jako vole, a to pokazuju tako da su već nekoliko puta nastupili kao headlineri na Nova Rock festivalu, te će oni biti headlineri drugog dana festivala.

 

Slipknot je nakon 6 godina suše prošle godine u kolovozu na zadovoljstvo svih fanova napokon izdao novu pjesmu nakon koje je uslijedio i album krajem listopada. Sukladno tome uslijedila je i nova svjetska turneja. Kao dio te turneje biti će i nastup na ovogodišnjem Nova Rocku i njima će pripasti čast da zatvore festival.

Nova Rock 2015
Nova Rock 2015

Osim navedenih bandova od dosada objavljenog line upa trebalo bi još izdvojiti legendarne Motorhead, Rise Against, Parkway Drive, Guano Apes, Nightwish, In Flames i Five Finger Death Punch. Kompletan spisak do sada objavljenih bandova kao i sve novosti o festivalu možete pratiti na: http://www.novarock.at/

 

Znači od 12. do 14. lipnja na dobro poznatoj lokaciji u Nickelsdorfu odsvirat će se jedan od najznačajnijih festivala u regiji. Za sve one koje je festival prošlih godina ubijao prijeđenom kilometražom između dvije pozornice, koje su jedna od druge bile udaljene barem dva kilometra, organizatori imaju novost da će ove godine Red i Blue stage stajati jedan pored drugoga.

Kao i svake godine i ove godine karte po cijeni od 146 Eura pa na dalje mogu se kupiti u sustavu Eventima

Details

Start:
12 lipanj, 2015 u 14:00
End:
14 lipanj, 2015 u 23:55
Cost:
Kn146
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Neimenovano mjesto održavanja
Nickelsdorf, Austrija + Google Map