Loading Events
  • This event has passed.

3. Hrvatska funk konferencija najavljuje osam sati iskonskog plesa u režiji 16 funk/soul/disko DJ-a

4 studeni, 2017Nakon dva uspješna izdanja, 3. Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije održat će se 4.studenog u Zagrebačkom klubu Boogaloo kada će nastupiti 16 iskusnih DJ-a – pasioniranih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe.

3. Hrvatska funk konferencija
3. Hrvatska funk konferencija

Sada već tradicionalno, po provjerenoj recepturi u središnjem dijelu konferencije – na partyu s početkom u 23 h posjetioce očekuje osam sati neprestanog plesa i vrele atmosfere uz unikatni koncept konstantne rotacije za dj pultom šesnaest DJ-a koji će prezentirati najbolje plesne brojeva iz osobnih bogatih fonoteka funk/soul i disko glazbe. Dodatnu kvalitetu čitavom konceptu daje i autentičan glazbeni karakter svakog DJ-a koji čine poznavanje mikro-žanrova spomenute glazbe, dugogodišnje iskustvo za DJ pultom i vješto manipuliranje gramofona i miksera što publiku dovodi do ekstatičnih momenata.

 

Dobro poznati Hrvatskoj publici DJ-i koji će nastupiti 3.Hrvatskoj konferenciju su: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, Jopa, Kid VA, Kool S, Pips, SlipMat, Dr. Smeđi Šećer, Soul Bader, Tomo Ricov, Venom, Umbo i Werft.

 

Pored party u sklopu konferencije takođe u klubu Boogaloo u popodnevnim satima bit će organiziran i prodajni sajam gramofonskih ploča specijaliziran na plesnu klupsku glazbu bez ograničenja u žanru i vremenskog razdoblja iz kojeg glazba potiče. Među izlagačima će se naći ponajbolji Zagrebački second hand dućani gramofonskih ploča kao i mnogi Hrvatski DJ-i.

 

Za one koji žele saznati nešto više o filozofiji, tehnikama i metodama DJ-inga kroz povijest u sklopu konferencije bit će organizirana kraća predavanja.

 

Više informacija o Sajmu vinyla, predavanjima kao i ostalom sadržaju koji će se dodatno objaviti zainteresirani mogu saznati prateći Facebook stranicu Hrvatske funk delegacije ili putem informacija plasiranih preko službenih medijskih pokrovitelja 3. Hrvatske funk konferencije čiji popis možete pronaći na dnu vizuala 3.HFK.

 

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinyla je besplatan, a cijena ulaznice za party je 40 kuna i može se kupiti isključivo na samom ulazu od 22 h u klub Boogaloo, Ulica Grada Vukovara 68.

 

Dr Smeđi Šećer poručuje: Čaše u pod, ruke u zrak!

Details

Date:
4 studeni, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Boogaloo
Zagreb, + Google Map