Loading Events
  • This event has passed.

3. Zabok Hardcore Madness u Regeneratoru

10 rujan, 2016Zabok je postao pravi rasadnik rokenrol bendova, ali i gradić s obiljem dobrih koncerata tijekom cijele godine. Dokaz tome je i treće izdanje Zabok Hardcore Madnessa koje će se održati 10. rujna u Regeneratoru. Tom prilikom zasvirat će Motus, .upset, B.T.K. i mađarski Drawing. Cijena ulaznice je 20 kuna u što je uračunato i tradicionalno piće dobrodošlice, a prikupljat će se i donacije za pse koji se nalaze u azilu Prijatelji u Čakovcu.

Zabok Hardcore Madness
Zabok Hardcore Madness

Motus je legendarni zagrebački HC punk bend. „Želim da krenem brzo i snažno, da lomim i rušim sve što me koči, da stvorim vlastiti red. Motus vita est!“ Prva je to rečenica napisana za neku Motus pjesmu, a ona ponajbolje opisuje sve ono što ovaj bend predstavlja. Trećeg siječnja davne 1988. snimljen je prvi demo (Motus Vita Est, Konfuzija, Demokracija, Degradacija i Sahara-utopija) i od tada počinje njihova avantura. Pjesmom „Živjela sloboda stvaranja!“ odriču se strogog stilskog etiketiranja kroz slobodu svega što koristi atmosferi određene pjesme. Simbol toga je i logo Motusa: čovjek koji razbija okvire u svim mogućim smjerovima. Članovi benda su: Hogar – vokal, Kizombie – gitara, Krumpa-gitara, Vanja – bas i Škrga -bubnjevi.

 

.upset je hardcore bend iz Zaboka s petnaestogodišnjim stažem. Osim sto su dijelili stejdž s najvećim imenima svjetskog hardcorea poput Madballa, First Blooda, Slapshota, Pro-Paina, objavili su i dva full length albuma, a ove godine i EP Dark Times koji će promovirati na svirci. Album je sniman u ožujku i travnju na više lokacija te je izdan za zabočki Geenger Records pa će i ta činjenica doprinijeti pravom „domaćem“ štihu na ovom koncertu. Bend trenutno snima spot za pjesmu “Zabok Hardcore”, a u planu je i spot za “Dark Times”. Članovi benda su Štokan – vokal, Čefko – gitara, Dražen – gitara, Pleč – bas i Trša -bubnjevi.

 

Drawing je bend iz mađarskog Soprona osnovan 2008. godine. Svoju glazbu, ali i životni stil opisuju kao „čisti old school hardcore“ iako se tu može pronaći i utjecaja punka, rapa, thrasha, itd. Pjevaju na mađarskom i ističu da im je to jako bitno. Bend je svirao na više festivala u Austriji i Slovačkoj, a posebno su ponosni na svirke s Hatebreedom i Agnostic Frontom. Bend je do sada izdao po dva EP-a i LP-a, dok je ove godine izdan njihov „best of“ album kao presjek njihovog osmogodišnjeg rada. Sve što su do sada objavili može se besplatno skinuti s njihove službene web stranice. Članovi benda su Bazsi – vokal, Krisz – gitara, Beni – bubnjevi i Adi – bas.

 

B.T.K. je zagrebački bend nastao u svibnju 2015. iz čiste zafrkancije i želje za svirkom. Bend svira u sastavu: Jankec – gitara, Pale – bubnjevi, Luka(Jimmy) – bas gitara i Marin – vokal. Trenutno su u studiju i album prvijenac bi trebao izaći na jesen. Sviraju žestoki street punk s ponekim Oi! i HC riffom, a kao uzore navode bendove poput: Agnostic Front, Anti-heroes, Dead Kennedys, Ramones, Ciroza Jetre i sl. Članovi benda su : Marin – vokal, Pale – bubanj, Luka (Jimmy) – bas i Janko –Gitara.

 

Zabok Hardcore Madness je uvijek bio više od odličnog koncerta i provoda, tako će i ove godine pomoći u prikupljanju sredstava za zanemarivena i zlostavljane pse koji se nalaze u azilu Prijatelji u Čakovcu (http://bit.ly/2bh4vnT). Najviše im je potreban dehidrat (suha hrana), Oronazol i Plivasept koji će se uz novčane donacije također skupljati ovom prigodom. Pozivamo sve da pomognu kako bi i naši četveronožni prijatelji živjeli dostojan život. Cijeli program podupire Grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.

Details

Date:
10 rujan, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn20
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Regenerator
Zabok, + Google Map