Loading Events
  • This event has passed.

30 Seconds To Mars – 3. Mars Festival

10 lipanj, 2011Alter rock atrakcija 30 SecondsTo Mars dolazi na 3. Mars Rock Festival koji će se 10. lipnja održati u dvorištu tvornice Jedinstvo.

30 Seconds To Mars (Foto: Dallas Records)

Treće izdanje Mars festivala, s američkim rock sastavom 30 Seconds to Mars u naslovnoj ulozi, događa se ove godine u petak 10. lipnja, još jednom u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu. Nakon što je prošlogodišnji Mars festival do vrha napunio spomenutu lokaciju sa Skunk Anansie i nizom ostalih izvođača, čini se da se i ove godine očekuje sličan scenarij. Odlična početna prodaja ulaznica ide tome u prilog, a one s promotivnom cijenom od 200 kuna mogle su se kupiti do ponedjeljka 28. ožujka.

Poznata su i četiri domaća imena za klub Močvaru, i ove godine drugi stage Mars festivala. Vatra svježim singlom “Tremolo” u suradnji s Damirom Urbanom  najavljuje novi album, kao i riječki Diskurz s energičnom ”Jedini’. ‘Nina Romić dolazi predstaviti svoj fenomenalni prvijenac “Daljine”, jedno od najhvaljenijih izdanja od strane kritike unazad godinu dana, dok će underground rock snagatori Stonebride svojim naslagama debelih riffova i ritmova dodatno oznojiti zidove Močvare.

30 Seconds To Mars je alter-rock trojac iz Los Angelesa prevođeni glumcem Jaredom Letoom, jednim od rijetkih koji je uspio ostvariti i zapaženu glazebenu karijeru, rođeni brat Shannon je za bubnjevima dok je na gitari Tomo Miličević. Grupa je do sada objavila tri studijska albuma prodanih u preko šest milijuna primjeraka diljem svijeta, a na Mars festivalu će predstaviti recentni  “This Is War”.

Venue

Močvara, dvorište tvornice Jedinstvo
Zagreb, + Google Map