Loading Events
  • This event has passed.

5. Moondance Festival u Trogiru

10 kolovoz, 2017Moondance festival, festival elektronske plesne glazbe u domaćoj produkciji koji će se održati od 10. do 12. kolovoza u Kamerlengo tvrđavi u Trogiru, ulazi u svoju petu godinu održavanja.

Moondance Festival u Trogiru
Moondance Festival u Trogiru

Peto jubilarno izdanje koje je u intenzivnim pripremama rezervirano je zad rugi vikend u kolovozu i ugostit će pod mjesečinom neke od najvećih imena elektroničke plesne glazbe: Robert Hood (USA), Oscar Mulero (SPA), Jonas Kopp (ARG), Psyk (SPA), Dj Deep (FRA), Ben Sims (UK), Handmade (Ger), The Analogue Cops live (Ger) i mnoge druge.

 

Ugovorena je suradnja s berlinskom institucijom elektroničke glazbe – Tresorom, koji će zadnji dan festivala predstaviti svoju večer.

 

Po prvi put na ove prostore dolazi jedan od najpoznatijih svjetskih video umjetnika, Philipp Geist – Videogeist iz Berlina, čovjek koji je 3D mapirao neke od najpoznatijih svjetskih građevina. Ovaj put ima zadatak mapirati kulu Kamerlengo s vanjske strane što će nesumnjivo biti veliki spektakl svjetla i srednjovjekovne arhitekture.

 

Ulaznice su u prodaji putem sistema Ticketshop te na www.ticketshop.hr

 

Festivalske ulaznice prodaju se po cijeni od 300 kuna za sva tri dana, a uvedeni su i grupni paketi za ‘ekipu’ 5+1 gratis, gdje je pojedinačna cijena 250 kuna.

 

Details

Start:
10 kolovoz, 2017
End:
12 kolovoz, 2017
Cost:
Kn300
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvrđava Kamerlengo
Trogir, Hrvatska + Google Map