Loading Events
  • This event has passed.

5. Tam-Tam festival u Sućurju na Hvaru dovodi Repetitor, TI, M.O.R.T., Damira Avdića…

29 srpanj, 20165. izdanje Tam-Tam festivala u Sućurju na otoku Hvaru održat će se 29. i 30. srpnja.

Tam-Tam festival 2016.
Tam-Tam festival 2016.

Nakon prošlogodišnjeg jednodnevnog izdanja, ove godine Tam-Tam se vraća u dvodnevnom izdanju. U dva dana festivala imat ćete priliku uživati u nekim od najboljih bendova iz regije – Repetitor, Damir Avdić, M.O.R.T., Miki Solus – samo su neka od imena koja će zadnji vikend srpnja provesti u Sućurju na otoku Hvaru.

 

Petak, 29.07.2016.

 

* Damir Avdić
* Ti
* M.O.R.T.
* Straight Mickey and the Boyz
* Nemeček

 

Subota, 30.07.2016.

 

* Repetitor
* One Piece Puzzle
* Žen
* Miki Solus
* Spiridon

 

Cijena festivalske karte iznosi 60 kn, dok u jednom danu festivala možete uživati za 40 kn. Karte se kupuju na ulazu u festivalski prostor, broj je neograničen tako da nema straha da se okrenete na ulazu.

 

Na mjestu festivala moguće je kampiranje, ali nažalost bez priključka vode i struje. Međutim, ekipa festivala potrudit će se koliko može da hrabrim kamperima bude što udobnije (točenje vode, punjenje mobitela…). Osim dva dana najboljeg malog festivala u regiji, Sućuraj nudi i prekrasnu prirodu, mirnu atmosferu te genijalne ljude koji će vas natjerati da dio srca zauvijek ostavite na najistočnijoj točci Hvara.

 

Sve informacije o festivalu možete pratiti na našoj facebook stranici “Tam Tam / Music Festival” te na eventu “Tam-Tam Music Festival 2016”. Ako želite, možete nas podržati putem indiegogo kampanje “Tam-Tam Music Festival” dostupne preko poveznice: https://www.indiegogo.com/projects/tam-tam-music-festival–2#/

Details

Start:
29 srpanj, 2016
End:
30 srpanj, 2016
Cost:
Kn40 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Venue

Sućuraj
Sućuraj, Hrvatska + Google Map