Loading Events
  • This event has passed.

50. rođendan Saloona – podmazano by Medvedgrad

15 veljača, 2020Zagrebački klub Saloon u subotu, 15. veljače slavi veliku obljetnicu.

50. rođendan Saloona

Povodom 50 godina Saloona, iz kluba poručuju: “Ukratko – tko nije izlazio u Discotheque Saloon, nije ni izlazio. Točka! Saloon je bio jedino mjesto u gradu gdje ste na šanku mogli vidjeti kako zajedno piju političari, sportaši i rokeri. Pjesma “Za dobra stara vremena” Novih Fosila napisana je upravo na šanku ovog kluba. Bilo je to mjesto gdje je uvijek cvala ljubav – mjesto na kojem su se mnogi zaljubili ili barem ljubili i valjda jedino mjesto u gradu iz kojeg su čistačice potjerale Olivera Dragojevića doma u rane jutarnje sate. Najljepša zagrebačka urbana legenda zvana Saloon, rijetka pozitivna pojava u ‘industriji zabave’ ponovo otvara svoja vrata povodom svojih pola stoljeća! POLA STOLJEĆA!! Pa ako to nije razlog da svi skupa proslavimo, onda ne znamo što je.”

Saloon u subotu, 15. veljače otvara svoja vrata svima vama koji ste nekada bili dio ove priče, kao i vama mlađima koji još niste dobili priliku živjeti tu priču i to već od 21 sat, a za odličan glazbeni program s puno glazbe iz 80-ih i 90-ih, zaduženi su isto tako odlični DJ-i Tomislav Tomašević aka DJ Tom i Kanceljak Ozren Kanca, a na šanku vas čekaju hladne i sočne Medvedgrad pive.

Upad na ulazu je 20 kuna. Rezervacije se ne primaju – first come, first served, a naša vam je preporuka da dođete što ranije, jer se očekuje velika gužva.

Details

Date:
15 veljače
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Saloon
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)