Loading Events
  • This event has passed.

Kundyak Mezhie, AEnima, Pars Petrosa i From Another Mother u Vintage Industrial Baru

28 siječanj, 2015U sklopu Good Vibrations večeri u Vintage Industrial Baru u srijedu 28. siječnja nastupaju bendovi Kundyak Mezhie, AEnima, Pars Petrosa i From Another Mother.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru
Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Kundyak Mezhie je četveročlani psychodelic rock bend iz Splita u sastavu Branko (vokal/gitara), Srky (bubnjevi), Marijan (gitara) i Oggy (bass). Premda su osnovani još 2005. godine, prvi nastup u Zagrebu su imali tek prije nekoliko mjeseci. Odličan dojam kojeg su ostavili pred punim Klubom, rezultirao je i pozivom za gostovanje u Vintage Industrial Baru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WB1tmOGrA2I[/youtube]

AEnima je Tool tribute bend iz Umaga. Čine ga Goran Balaban (vokal),Dean Rasberger (gitara),Marko Tomić(bubnjevi) i Davor Pavelić (bass). Momci veoma vjerno prenose glazbu i energiju ovih američkih velikana, a u Zagrebu ste ih do sada mogli vidjeti na hvaljenom nastupu u Tvornici Kulture.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MBT-7hLWF3A[/youtube]

Pars Petrosa je psychdelic/alt rock trojac iz susjednog Samobora. Nakon duže koncertne pauze povratnički nastup su imali upravo na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru krajem siječnja 2014. godine. Dakle gotovo točno godinu dana poslije momci se vraćaju u već poznato okruženje još jednom izrokati Vintage.

 

From Another Mother je tročlani progressive/psychodelic/stoner rock bend koji postoji od studenog 2012. godine, prvotno pod imenom Flowmaster. Do sada su svirali u mnogim zagrebačkim rock klubovima, a spremaju se i za ulazak u studio i snimanje albuma prvijenca!

 

Nakon bendova ključeve u svoje ruke preuzima DJ Kneža i roka hitove do kraja večeri. Upad je 20 kuna, a početak u 20:30 h.

Details

Date:
28 siječanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn20
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map