Loading Events
  • This event has passed.

’55+’ po posljedni put na kazilišnim daskama u Rijeci

1 listopad, 2012Nakon nastupa i snimanja dokumentarnog filma projekta Montažtroja, pripadnici generacije starije od 55 godine uključene u ovu vrstu stvaralačkog rada predstavit će se i Riječkoj publici 1. listopada u HNK Ivana Pl. Zajca u Rijeci.

'55+' (Foto: Damir Žižić/Montažstroj)

Generacija 55+ zajedno s Montažstrojem nakon premijernih izvedbi u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nastavila je s izvedbama jedinstvenog kulturnog događaja „55+“ gostovanjem u Istarskom narodnom kazalištu u Puli 26. rujna 2012. godine. Putovanje protagonista projekta „55+“ zabilježeno je kamerama za potrebe dokumentarnog filma „Potrošeni“ čija će premijera označiti i sam kraj ovog višedijelnog društveno angažiranog projekta.

Nakon gostovanja u Puli, posljednja izvedba kulturnog događaja „55+“ na poziv Grada Rijeke održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci i to 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba. Izvedba u Rijeci posljednja je prilika svima koji su propustili pogledati ovaj kulturni događaj kojim Montažstroj obilježava europsku godinu aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Venue

HNK Ivan pl. Zajc
Rijeka, + Google Map