Loading Events
  • This event has passed.

’55+’ po posljedni put na kazilišnim daskama u Rijeci

1 listopad, 2012Nakon nastupa i snimanja dokumentarnog filma projekta Montažtroja, pripadnici generacije starije od 55 godine uključene u ovu vrstu stvaralačkog rada predstavit će se i Riječkoj publici 1. listopada u HNK Ivana Pl. Zajca u Rijeci.

'55+' (Foto: Damir Žižić/Montažstroj)

Generacija 55+ zajedno s Montažstrojem nakon premijernih izvedbi u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nastavila je s izvedbama jedinstvenog kulturnog događaja „55+“ gostovanjem u Istarskom narodnom kazalištu u Puli 26. rujna 2012. godine. Putovanje protagonista projekta „55+“ zabilježeno je kamerama za potrebe dokumentarnog filma „Potrošeni“ čija će premijera označiti i sam kraj ovog višedijelnog društveno angažiranog projekta.

Nakon gostovanja u Puli, posljednja izvedba kulturnog događaja „55+“ na poziv Grada Rijeke održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci i to 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba. Izvedba u Rijeci posljednja je prilika svima koji su propustili pogledati ovaj kulturni događaj kojim Montažstroj obilježava europsku godinu aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti.

Venue

HNK Ivan pl. Zajc
Rijeka, + Google Map