Loading Events
  • This event has passed.

6. INKUBATOR: Mel Camino, Achromatic Attic i Irena Žilić

26 veljača, 2013Na Šestom izdanju Inkubatora u utorak 26. veljače u Tvornici kulture grupa Mel Camino pretpremijerno će predstaviti svoj drugi album ‘Kolumbo svoje duše’, a pored njih će se publici predstaviti mlada kantautorica Irena Žilić i bend Achromatic Attic.

6. Inkubator u Tvornici kulture

Ravno do dna nastavlja s traženjem i kopanjem po domaćoj autorskoj sceni u potrazi za kvalitetnim mladim autorskim glazbenicima. U utorak 26. veljače zasvirat će Mel Camino, Achromatic Attic i Irena Žilić. Sistem je isti kao i do sada. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20 kuna, a na dan koncerta 30 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture. No uvodimo i jednu malu pogodnost, a to je za sve koji žele doći na koncert, a Tvornica im nije usput, slobodno mogu rezervirati ulaznice na svoje ime na mail [email protected]. Time se posjetitelji stavljaju na popis i na ulasku u klub plaćaju 20 kuna. U sljedećih nekoliko redaka saznajte više o imenima koja nastupaju.

Mel Camino

Mel Camino je autorski bend iz Velike Gorice koji postoji od 2006. i koji je upravo dovršio svoj drugi album “Kolumbo svoje duše” koji izlazi na proljeće i koji će grupa predpremijerno predstaviti na Inkubatoru. U 6 godina postojanja bend ima preko 80 nastupa, a među njima su i festivalski nastupi: finale HGF-a, MINIVAL, Indoor Rock Demo Festival, Opatijske barufe, UFO Osijek, COLAPIS Kamanje, MUN fest Mrežnica, FUK Velika Gorica. Stil grupe dao bi se najbolje opisati kao sneni tornado rock. Članovi benda su: Zlatko Majsec (vokal, gitara, kantautor), Ivan Zdunić (bas), Vanja Belošević (gitara), Martina Krovinović (klavijature) i Rudolf Martinić (bubanj).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wAD7vSyY-n4[/youtube]

Achromatic Attic je autorski zagrebački bend osnovan 2008. godine, a čine ga Dino Seferović, Mislav Martić, Matej Lagura i Domagoj Puškarić. Grupa 2009. snima svoj prvi demo „Spleen So Splendid“.

Achromatic Attic

Koncentriraju po zagrebačkim klubovima, a zapaženi su bili na prošlogodišnjem HR Demo festu u Hard Placeu. Karakterizijau ih energični i uvjerljivi live nastupi pa se nadamao da će tako biti u na ovom Inkubatoru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3SrYTsgrzyI[/youtube]

Irena Žilić je mlada zagrebačka kantautorica koja je nedavno u Booksi predstavila svoj EP prvijenac „Days Of Innocence“.

Irena Žilić

Poput već brojnih kolegica iz Zagreba koje čine solidnu domaću kantautorsku scenu Irena se probija na sceni svojim glasom i s akustičnom gitarom u ruci. Karakteristična je što je za svoj izričaj izabrala engleski jezik.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZVUbcq3sK70[/youtube]

Ravno u Tvornicu i podržite scenu!

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb,
+ Google Map