Loading Events
  • This event has passed.

6. RockLive Festival u Koprivnici

11 kolovoz, 2016Od 11. do 13. kolovoza u Koprivnici će se održati 6. RockLive Festival.

6. RockLive Festival
6. RockLive Festival

Za početak važna obavijest: u posljednjim trenucima pred festival došlo je i do jedne programske izmjene. Uslijed ozljede ruke pjevača benda Repetitor, isti je bio prisiljen otkazati dio zakazane turneje, pa tako i nastup na RockLive Festivalu. Umjesto njih, iz Slovenije na RockLive dolazi odličan bend Koala Voice s kojim su se već upoznali posjetitelji nekih domaćih festivala.

 

Program započinje u četvrtak 11.8. na “RockLive Radio” pozornici gdje od 22h kreće posjetiteljima dobro poznat RockLive Radio show.

 

U petak 12.8. RockLive starta već od 12h, kada kreće “Beach stage” za kojeg je zadužena selektorska ekipa “Pixel crew”, dok će radionice biti održane u suradnji s udrugom Mamuze. “Beach stage” traje do 18h, a večernji program na “Main” pozornici od 20h u petak nudi Tight Grips, One Step Away, Koala Voice, Antitodor, Bernays Propaganda, te Los Fastidios. Nakon koncerata počinje after party uz RockLive Radio Show i čekanje izlaska sunca.

 

Finalni dan festivala, subota 13.8. također počinje aktivnostima na “Beach” pozornici od 12h, dok večernji program nudi S3ngs, Diyala ft. DJ Yesh, Jonathan, Elemental, Kawasaki 3p, te Madred s kojim će festival ući u završnu fazu. Za one najizdržljivije, nakon njihovog nastupa kreće još jedan RockLive Radio Show.

 

Četvrtak 11.8. je besplatan, dok će pojedinačne ulaznice za petak i subotu iznositi 65 kn.

 

Festivalski kamp ove godine donosi nekoliko novosti. Za boravak u kampu ove godine biti će potrebno izdvojiti 20 kuna za sva 3 dana trajanja festivala. Kamp je opremljen sanitarnim čvorom, prostorom za tuširanje, priključcima za punjenje mobitela, te mjestom za roštiljanje – sve što vam je potrebno za ugodan boravak.

 

Također, i ove godine HŽ Putnički prijevoz i RockLive festival ostvaruju, pa je tako osiguran popust od 40% na povratnu kartu za posjetitelje koji dođu vlakom, na udaljenostima dužim od 25km od Koprivnice, iz svih kolodvora unutar Hrvatske, kao i iz Slovenije.

 

Festivalske ulaznice za ovogodišnji RockLive možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice u ovom trenutku iznosi 80 kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja biti 100 kn.

 

Details

Start:
11 kolovoz, 2016
End:
13 kolovoz, 2016
Cost:
Kn80 – Kn100
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Jezero Šoderica
Koprivnica, Hrvatska + Google Map