Loading Events
  • This event has passed.

6. TAM TAM Music Festival uz Seven That Spells, Repetitor, ABOP i još mnogo toga ovog ljeta u Sućurju na Hvaru

28 srpanj, 2017Uz headlinere na TAM TAM se vraćaju i makarski Spiridon, a po prvi put publici na vrhu otoka Hvara će se predstaviti Moskau, Umreti Fit te Igralom i Dogs in Kavala.

TAM TAM Festival u Šučurju na Hvaru
TAM TAM Festival u Šučurju na Hvaru

Glazbeni festival TAM TAM šestu godinu za redom dovodi renomirana imena alternativne scene iz cijele regije u Sućuraj na otoku Hvaru. Već tradicionalno festival će trajati dva dana, a glavni program će se održavati na mjesnom nogometnom igralištu 28. i 29. srpnja.

 

Organizatori iz Udruge građana „Pelišnjak“ su se potrudili pa je i ove godine line up respektabilan, a predvode ga Seven That Spells, Repetitor, ABOP, Pridjevi, Seine.

 

Uz headlinere na TAM TAM se vraćaju i makarski Spiridon, a po prvi put publici na vrhu otoka Hvara će se predstaviti Moskau, Umreti Fit te Igralom i Dogs in Kavala.

 

Uz glavni dio programa udruga „Pelišnjak“ organizirala je bogat kulturno-umjetnički program koji će se održavati na više lokacija u Sućurju, a trajat će od 24. do 30. srpnja .

 

Još jedna novost je festivalski kamp popularno nazvan „KAMp TAMp“ koji svoja vrata otvara u ponedeljak, 24. srpnja i pružit će mogućnost odmora u borovoj šumi u neposrednoj blizini mora svima onima kojima dva dana boravka u Sućurju nije dovoljno. Gosti u kampu će na raspolaganju imati vodu, struju, tuševe i wc.

 

Kao malo zagrijavanje i uvod u glavni dio programa 25. srpnja u Sućurju će nastupiti izvrsna splitska kantautorica Billie Joan. Uz KAMp TAMp Sućurani su u festivalsku ponudu odlučili uvrstiti i izložbu fotografija lokalnog autora u čijem opusu dominiraju seoski motivi, a po prvi put će posjetitelji moći uživati i u izložbi glazbala kipara Stipana Kujundžića te već tradicionalno pohađati radionicu yoge ‘TAM Yoga Flow’.

Također, valja naglasiti da će tijekom svih sedam festivalskih dana mještani i posjetitelji imati priliku pogledati dvije projekcije retrospektive filmova sa 15. Tabor Film Festivala s kojim se ujedno najavljuje i buduće partnerstvo TTF-a i TFF-a.

 

Program 6. TAM TAM Music Festivala

 

24.07.2017.

– KAMp TAMp otvara vrata za goste
– Otvorenje izložbe fotografija Franje Modrića
– Retrospektiva filmova sa 15. Tabor Film Festivala

 

25.07.2017.

BILLIE JOAN

 

26.07.2017.

– Otvorenje izložbe glazbala akademskog kipara Stipana Kujundžića

 

27.07.2017.

– Retrospektiva filmova sa 15. Tabor Film Festivala

 

28.07.2017.

REPETITOR, ABOP, PRIDJEVI, MOSKAU, UMRETI FIT

 

29.07.2017.

SEVEN THAT SPELLS, SEINE, IGRALOM, SPIRIDON, DOGS IN KAVALA

 

Cijena jednodnevne ulaznice za 28. ili 29. srpnja je 70 kn, dvodnevne 100 kn, a cijena festivalske ulaznice koja obuhvaća šestodnevni boravak u kampu od 24. do 30. srpnja i kompletan program TAM TAM Music Festivala iznosi 300 kn.

 

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava Entrio.

Details

Start:
28 srpanj, 2017
End:
29 srpanj, 2017
Cost:
Kn70 – Kn300
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , ,

Venue

Sućuraj
Sućuraj, Hrvatska + Google Map